Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány partner a normális 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány partner a normális 26 éves koromra?

Figyelt kérdés
érdekelne azis hogy mindkét nemnél mi a norma.
2010. jún. 26. 13:26
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
nekem nemm trofea!az 1. is megfelelt nekem. de én nemvoltam elég jó senkinek. csak szexre kelettem. azthittem valaki van hasonló cipőben. aki ennyinél jár vagy direkt vagy véletlen.
2010. jún. 26. 19:24
 32/40 anonim ***** válasza:

19:19 vagyok !

Ha azt nézzük, hogy ha 16 évesen kezdted a szexet, akkor 10év alatt 49, vagyis 1 év alatt 5 csaj az gáz e ...? nem tudom ! :@

Csak a szexre kellettél, könyörgöm milyen lányokkal kezdtél te kapcsolatot akinek csak a f@rkad kellett ?

Rossz helyen keresgélsz !Próbálj meg máshol ismerkedni, hogy ne a farkadért, hanem magadért szeressenek, az is lehet változnod kell egy kicsit és nem azt sugallni gyere baby jól tudok k.e.f.é.l.n.i !

2010. jún. 26. 19:32
 33/40 A kérdező kommentje:
normálisan indul szinte mindig. discoba ismerkedtem eddig de már inkább nemjárok. meret rámakad egy hasonló, megszeretem, aztán párhét és lelép. és rühellem amikor mondják h szexelni azért összejárhatnánk. ha azt mondom h nem akkor nemértik h miért nemjó nekem. más férfi ennek örül. hát én nem!
2010. jún. 26. 19:36
 34/40 anonim ***** válasza:

az uccsó vagyok !:D

"rámakad egy hasonló, megszeretem, aztán párhét és lelép. és rühellem amikor mondják h szexelni azért összejárhatnánk."

látod itt a baj !!!! milyen lányok akkor szerinted, ha két hét után azt mondják pápá, de azért még néha megf@arkalhatnál édes ???!

Próbálj meg máshol ismerkedni !!!

2010. jún. 26. 19:53
 35/40 A kérdező kommentje:
probálnék. de hol? mert hasonlót fogok ki mindenütt.
2010. jún. 26. 20:00
 36/40 anonim ***** válasza:

:)) te kész vagy !:))

én csaj vagyok,én mondjam meg neked, hogy hol ismerkedj ?:))

2010. jún. 26. 20:22
 37/40 A kérdező kommentje:

gondoltam tudod hol vannak normálisféle csajok. és igen! készvagyok már! hogy nemtalálok rendeset.

bár lehet h ez egy jel. és nemiskéne erőltetnem.

2010. jún. 26. 20:30
 38/40 anonim ***** válasza:

te voltál már szerelmes amúgy ?

nem tudom azt mondani, hogy most elmégy a strandra, vagy egy kávézóba akkor ott normális csajok lesznek !

Meg kell tanulni randizni !!!!

Ha egy csaj akivel számot cserélsz egyből dugni akar menni akkor azt el kell felejteni !

Előbb próbáld megismerni a csajt, hidd el ha sokat beszélgetsz vele rájössz mennyit is ér és nem kell az ágyba cipelni egyből !

Nincs jobb ötletem, de írj ki egy kérdést és hátha kapsz vmi orbitális nagy ötletet :D

2010. jún. 26. 20:57
 39/40 anonim ***** válasza:

Nekem egy ilyen Péter féle pasi kéne:((( de hát foglalt:(

A barátomnak annyit tudok, hogy 27 éves korára kb. 4 volt.

És rohadt jó pasi. Neki se volt szerencséje, általában mindig őt dobták, de mégse tart 49-nél. Csak annyi bajom van vele, hogy már nem szerelmes belém. De szakítani se akar. Lehet, hogy megint őt fogják dobni:(

2010. jún. 27. 01:57
 40/40 anonim ***** válasza:
barátom 21, és én vagyok neki a 11. egyénfüggő, hogy ki mennyi nővel szexelt ilyen korra :D
2010. jún. 27. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!