Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány partner a normális 26 éves koromra?
19:19 vagyok !
Ha azt nézzük, hogy ha 16 évesen kezdted a szexet, akkor 10év alatt 49, vagyis 1 év alatt 5 csaj az gáz e ...? nem tudom ! :@
Csak a szexre kellettél, könyörgöm milyen lányokkal kezdtél te kapcsolatot akinek csak a f@rkad kellett ?
Rossz helyen keresgélsz !Próbálj meg máshol ismerkedni, hogy ne a farkadért, hanem magadért szeressenek, az is lehet változnod kell egy kicsit és nem azt sugallni gyere baby jól tudok k.e.f.é.l.n.i !
az uccsó vagyok !:D
"rámakad egy hasonló, megszeretem, aztán párhét és lelép. és rühellem amikor mondják h szexelni azért összejárhatnánk."
látod itt a baj !!!! milyen lányok akkor szerinted, ha két hét után azt mondják pápá, de azért még néha megf@arkalhatnál édes ???!
Próbálj meg máshol ismerkedni !!!
:)) te kész vagy !:))
én csaj vagyok,én mondjam meg neked, hogy hol ismerkedj ?:))
gondoltam tudod hol vannak normálisféle csajok. és igen! készvagyok már! hogy nemtalálok rendeset.
bár lehet h ez egy jel. és nemiskéne erőltetnem.
te voltál már szerelmes amúgy ?
nem tudom azt mondani, hogy most elmégy a strandra, vagy egy kávézóba akkor ott normális csajok lesznek !
Meg kell tanulni randizni !!!!
Ha egy csaj akivel számot cserélsz egyből dugni akar menni akkor azt el kell felejteni !
Előbb próbáld megismerni a csajt, hidd el ha sokat beszélgetsz vele rájössz mennyit is ér és nem kell az ágyba cipelni egyből !
Nincs jobb ötletem, de írj ki egy kérdést és hátha kapsz vmi orbitális nagy ötletet :D
Nekem egy ilyen Péter féle pasi kéne:((( de hát foglalt:(
A barátomnak annyit tudok, hogy 27 éves korára kb. 4 volt.
És rohadt jó pasi. Neki se volt szerencséje, általában mindig őt dobták, de mégse tart 49-nél. Csak annyi bajom van vele, hogy már nem szerelmes belém. De szakítani se akar. Lehet, hogy megint őt fogják dobni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!