Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok, ha a párotok rendszeresen nézegetné az exét?
#6-os vagyok, köszi, tényleg ott van, csak sosem néztem. :)
Ha ilyen sűrűn nézi, akkor tényleg furi ennyi idő után. Nem tudom mi vezetett a megcsaláshoz és a szakításhoz, beszéltetek-e róla, mi volt a probléma forrása, ami ide vezetett: ergo a srác tojta le őt/rosszul bánt vele/nem foglalkozott vele már, vagy csak simán kihűlt az egész?
Egyébként én az őszinteség híve vagyok, megkérdezném és megkérném, hogy legyen őszinte, nem kell hazudni vagy veszekedni. Én ha nyomaszt valami, nem bírom magamban tartani, pláne ha nem tudom a másiknak mi van a fejében.
Szerintem mindig jobb tudni az álláspontját, másrészt ha csak magadban elkönyveled a tiédet, akkor ez kb szép lassan mérgezi belülről a kapcsolatot, mert a bizalmad iránta egy picit itt sérült.
Gondolom kihűlt, sokat voltunk együtt munka miatt aztán így alakult, félre lépésnek indult az egész. Végül fel évvel később elhagyta és hozzam költözött, nyilván a megcsalas után már nem volt a legjobb az a kapcsolat, de végülis olyan rosszat nem mondott róla soha, normális volt a csávó, de elhidegült tőle.
Most meg azt látom, mintha utána sóvárogna. Közös képünk sincsen sehol még, bár a családja ismer és szeretnek.
Ezt mi neked ugysem tudjuk megmondani, nem latunk bele. De neked tudnod kell, hogy viselkedik veled, erzed-e hogy szeret.
En 26L is eleg surun neztem az exem, aki elhagyott. 6 evig voltunk egyutt es tudod, rajottem utana hogy szerelmes se voltam. Az egesz az en reszemrol is csak onaltatas volt. Nincs uj parom, es bar egyre ritkabban nezek ra az adatlapjara van hogy meg neha megteszem.
Es egyaltalan nem azert mert szerelmes vagyok bele, vagy sovargok utana, csak megszoktam hogy az eletem resze volt. 6-7 sok ido, es barmi is tortent, az embereknek ido kell, hogy hozzaszokjanak az uj helyzethez. De ez en vagyok, ez az en tortenetem. Hogy a baratnod miert csinalja ezt, azt neked jobban kellene erezned es ha nem nyiltan megbeszelni vele.
Oszinten engem kicsit aggaszt a dolog, hogy veled csalta meg es erted hagyta el, ha jo embed lehet buntudata is van..es nem volt semmi atmentet, o nem gyaszolta ki azt a kapcsolatot mert mar itt voltal te, ami nem egeszseges, lehet emiatt is a “kapszkodas”.
Ezek csak logikus eszmefuttatasok, de a legjobb lesz ha leultok oszinten errol beszelni. Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!