Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után illik bemutatni a párotokat a szüleiteknek? 30 feletti korosztály érdekelne leginkább, hogy ti mennyi idő után mutattátok be? Ha 1 év alatt sem akarnak megismerni a szülei, akkor már ne is reménykedjek?
Nagyon gázosak ezek a szülők.
Kimondom: a saját gyerekeik sem érdeklik őket. Mert akit érdekel a gyereke sorsa, azt érdekli az is, hogy kivel van párban.
Kérdem én mi lesz ha gyereketek lesz? Csak a gyerek mehet, mert ő legalább félig vér? Nagyon gáz ez a hozzáállás, de egyébként az én szüleim sem erőltették a találkozót sosem. Ilyen esetben szerintem a "gyereknek" kell tudatosítani, hogy mostmár egy pár vagyunk, összetartozunk, együtt jövünk. Főleg ha már együtt is él a két fél.
Mi 3 éve vagyunk együtt a szüleim a páromat sosem hívják konkrétan. Engem sem. Ha menni akarok megyek, ha a páromat is vinni akarom, akkor viszem. Ők örülnek nekünk. Szerintem úgy illik, hogy időnként ő is meglátogatja őket velem együtt, hiszen már lassan egy család leszünk.
Először is, ne haragudj, hogy én is válaszolok, mivel még csak 28 leszek, de én is tapasztaltam ugyanezt, amit te. Kicsit más a szituáció, mert (szerencsére) velem nem a párom szülei, hanem a nagyszülei csinálják ugyanezt.
Lassan 5 éve vagyunk együtt, közös jövőt tervezünk. A nagyszülei eddig egy szóval nem mondták, hogy menjek vele én is, amikor családostul mennek hozzájuk látogatóba. Természetesen nem meghívót várok, esetleg annyi lenne, hogy "szívesen megismerném a párodat" vagy "legközelebb hozd el őt is" esetleg "szólj a párodnak, hogy x időpontban ha jöttök, tartson veletek ő is". Nem, egyszerűen nem kíváncsiak rám. Egyszer elhangzott, hogy "jöhetett volna ő is", de ez szerintem nem meghívás. Én meg nem vagyok hajlandó pofátlanul odaállítani más lakásába, aki nem akar megismerni engem. A párom testvérének a párja persze többször is volt náluk azóta, de ő sem azért ment, mert hívták, hanem mert ő olyan típus, hogy hívás nélkül is megy mindenhová.
Ebből azt akartam kihozni, hogy nálatok szerintem ugyanez a helyzet: egyáltalán nem kíváncsiak rád, nem érdekled őket. Nem csak te, a másik gyerekük párja sem. Azért gondolom ezt, mert most rá lehetne fogni arra, hogy 1 év az "semmi", és csak te türelmetlenkedsz, hamarosan úgyis be fog mutatni, de nem így van, hiszen azt te is látod, hogy a másik gyerek 5 éves kapcsolatához is úgy állnak hozá, hogy sz.rba se nézik. Ez pedig nem titeket minősít, nem a ti szegénységi bizonyítványotok.
Nem akarlak kioktatni vagy beleszólni, de szerintem kétszer is gondold át, hogy szülnél-e gyereket ettől a férfitól. Ahogy előttem leírták, én is úgy gondolom, hogy a gyerek az majd mehetne, te nem. Ez pedig tarthatatlan helyzetet fog teremteni.
De amúgy kinyitottad a szádat és megkérdezted, vagy csak gyártod az elméleteket?
Az én családom nem az a fajta, ahova csak úgy bárkit is szívesen viszek, van demens család tagom, akinek problémát okoz mondjuk villával enni, és néha felkiált agresszíven. Nincs egy békés nyugodt ebéd, ordítozás van, meg ilyenek. Én nem is erőltettem a bemutatást, de nem azért mert páromat nem veszem komolyan, hanem mert nem akartam elijeszteni.
Ő meg árva, akkor most nyaggassam, hogy nem vesz komolyan, mert nem mutat be a nem létező szüleinek?
Ennyi alapján nem írnám le, de megkérdezném miért nem mutat be.
Kijelentette, hogy holnap megy a szüleihez a hagyományos karácsonyi ebédükre és onnan már nem jön vissza hozzám. Hogy majd szombaton találkozunk elvileg, ha nem jön neki más közbe.
Megkérdeztem, hogy a testvére és a párja megy-e. Azt mondta, hogy ők igen, mert meg lettek hívva együtt. Rákérdeztem, hogy engem nem hívtak meg? Azt mondta, hogy engem nem, de ne sértődjek ezen meg, majd egyszer eljön annak is az ideje.
Csak közben itt meg beszólt, hogy nem érzi otthon magát nálam még ennyi idő után sem, de oda amikor megy, akkor ott igen.
19: Én mondtam, hogy nem vesz komolyan, mert akkor már elérte volna otthon, hogy elhívjanak.
"Azt mondta, hogy engem nem, de ne sértődjek ezen meg, majd egyszer eljön annak is az ideje."
És ez meg mi volt, könyörgöm...??? Ők a brit királyi család, hogy több kört kell futni egy szimpla bemutatásért, vagy mi...???
"Kijelentette, hogy holnap megy a szüleihez a hagyományos karácsonyi ebédükre és onnan már nem jön vissza hozzám. "
Szerintem hagyd, hogy az óvodás hazamenjen egyedül a karácsonyi szünetre a szüleihez. Ez nem férfi.
Bocs, de ezt nem tudom szebben írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!