Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van megoldás, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van megoldás, ha nem akarunk távkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Másfél éve megismertem egy fiút és pár nagyon szép napot tölöttünk együtt. De ő csak vakációra jött Európába és nemsoká haza kellett mennie Új-Zélandra. 9 hónapon át leveleztünk egymással és megterveztük a közös nyaralást, majd egy hónapig utaztunk együtt Európában. Újabb szünet következett és 3 hónapig nem láttuk egymást. Most én látogattam meg őt Új-zélandon, minden tökéletes kivéve,hogy fogalmunk sincs mi lesz ezután. Neki maradnia kell még két évig az országaban, hogy hosszútávra kapjon tartózkodási engedélyt én pedig ugyan kimennék hozzá, de vízum nélkül nem adnak munkát és munka nélkül nem adnak vízumot.

Átutaztam a világot, hogy azzal lehessek akit szeretek és most újra el kell válnunk. Nem látom a megoldást és ez nagyon elszomorít.

2018. nov. 20. 05:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha te nem élhetsz ott, ő viszont nem akar sem Magyarországon, sem egy haradik országban élni, akkor ebből nem lesz kapcsolat
2018. nov. 20. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:

ez ugy hulyeseg, ahogy van. persze, fugg attol, mit takar a kulfoldi. muszlimmal nem lesz egyszeru, mint ahogy semmilyen komoly vallasos emberrel sem, ahol peldaul elvart, hogy a masik fel is ugyanazt kovesse.

ezt felreteve, hagyjuk mar. mennyi ember "gyakorolja a magyarsagat" magyaorszagon? mit takar ez egyaltalan neked? hogy beszeled a nyelvedet? kulfoldon elek, barataim fele magyar, es ez amugy csak a veletlen muve, nem keresetem oket. tehat ez a resze pipa.

vagy a magyarsag megelese a rossz penzugyi helyzetet takarja? igaz, itt nem nyomorgok, gondolom igy nem is elehtem ki teljes magyarsagom.

az egyeduli dolog, amikor banom, hogy a partnerem nem beszel magyarul, amikor egy szuper magyar szamot hallgatok es nem erti, nem tudom megosztani vele.

plusz barmikor visszamegyek magyarorszagra, inkabb a frusztraltsag erzese kerit hatalmaba. emlekszem mennyire csalodott voltam, hogy ugy beszeltek velem emberek (jegypenztar, pekseg, akarmi), mint a kutyajukkal 50%ban, ehhez nem vagyok mar hozzaszokva.

fiatal vagyok en speciel, igen, es? 18 eves korom ota nem elek magyarorszagon, latogatni szivesen latogatok baratokat, esetleg egy-ket koncertre elnezek, de ennyi boven eleg. csaladom is kulfoldon el. tokeletesen megvagyunk.

ez a kulfoldi fobia beteges. nemzetkozi egyetemre jartam kulfoldon, es meroben mas eleteket latsz, amik elgondolkoztatnak. vannak izraeli osztalytarsaim, akik meg haboruban is resztvettek, peldanak okaert, es latod, mennyire mas az o szemelyiseguk egy szlavhoz merten vagy eppen egy nemetorszagbol szarmazhoz.

az elet sokszinu, minel tobb perspektivat, kulturat es eletvitelt ismersz meg, annal nyitottabb es elfogadobb leszel.

2018. nov. 20. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!