Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok érzelmei, érzései, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok érzelmei, érzései, mit szeretnek?

Figyelt kérdés

Sok kérdésem van egyszerre:

A lány szereti ha a fiunak jó a segge?Meg szokta nézni?Mi a fiunál a jó segg?

A lányok mért szeretik ha a fiú tudja a szeme szinét?

Mért van az ha egy lány beáll L alakba a fiúk megnézik a hátsóját, elvannak hogy milyen, de amikor a fiú csinálja azt a lányok elvannak hogy jézusom? :P

Ha a lány észreveszi hogy a fiunak feláll mért mondja hogy fujj?

Nem mutatják ki vagy télleg nem gerjednek az ilyesmire?

Előre is köszi a válaszokat...

2008. nov. 5. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

(1) En speciel szeretem a formas popot, de azert nem ez az elso, amit megnezek egy pasin. A jo fenek sztem mindenkinel mas.

(2) Azert szeretjuk, ha tudjak a fiuk a szemunk szinet, mert ez azt jelenti, hogy sokszor beleneznek :)

(3) Ezt a kerdest nem ertem. Elvannak, hogy jezusom? Ez mi? Amugy sztem ha direkt pozkent veszi fel - akarki, legyen fiu, lany - az inkabb szanalmas, mint szexi. Ha meg akarom nezni valakinek a hatso felet, akkor abban legyen valami spontaneitas vagy kihivas :)

(4) Miert mondanak, hogy fujj? Max az mondja, aki vagy nem latott ilyet vagy nem tetszik neki az, akie felall.

(5) Mire nem gerjedunk? Az allo kukira? :))))

2008. nov. 5. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1, nem mondják azt hogy fuj

2, azért mert így tudja hogy nagyjából ismered és figyelsz rá

3, vannak lányok akik megnézik a fiuk fenekét igen

2008. nov. 5. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Sose próbáld megérteni a nőket :)
2008. nov. 5. 23:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
LOL Nagyon nehéz az tény, én még próbálkozok, de feltűnően sokan mondták előttem hogy nem lehet:P
2008. nov. 5. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
a legelso amit megnezunk, vagyis csak magambol indulok ki, az az arc, asztan a kisugarzas, jofej e az illeto. Persze a teste sem masodlagos, de attol meg hogy nem modell alkatu fiu, meg lehet kedves, aranyos. Nem mondjuk azt hogy fuj, de azert igyekezzetek kontrollalni a nemiszerveteket, mert az a lanyoknak is ciki, ha felal nektek nyilvanos helyen.
2008. nov. 6. 01:50
 6/8 anonim válasza:
100%
én amit megnézek egy srácon az első sorbam a szeme utána jöhet a többi:)
2008. nov. 6. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Van, aki a segget nézi elsők között, nekem nem sokat számít, csak ne legyen hájas.

2. Azért jó, ha tudod a szeme színét, mert az azt jelenti, hogy általában nem a melléhez beszélsz.

3. Az L alakról: gondold már meg, milyen ciki lenne, ha egy fió lehajol és egy lány felkiáltana, hogy húúú, dejó segg!:D Nyilván inkább beoltja, még ha tetszik is

4. A sátrazás hasonló, de a barátnődet nem hiszem, h zavarbaejti, sőt, örül neki. (Már ha tőle van:D)

2008. nov. 6. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
kezdem érteni :) de igen nehéz a lányokat megérteni...
2008. nov. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!