Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok érzelmei, érzései, mit szeretnek?
Sok kérdésem van egyszerre:
A lány szereti ha a fiunak jó a segge?Meg szokta nézni?Mi a fiunál a jó segg?
A lányok mért szeretik ha a fiú tudja a szeme szinét?
Mért van az ha egy lány beáll L alakba a fiúk megnézik a hátsóját, elvannak hogy milyen, de amikor a fiú csinálja azt a lányok elvannak hogy jézusom? :P
Ha a lány észreveszi hogy a fiunak feláll mért mondja hogy fujj?
Nem mutatják ki vagy télleg nem gerjednek az ilyesmire?
Előre is köszi a válaszokat...
(1) En speciel szeretem a formas popot, de azert nem ez az elso, amit megnezek egy pasin. A jo fenek sztem mindenkinel mas.
(2) Azert szeretjuk, ha tudjak a fiuk a szemunk szinet, mert ez azt jelenti, hogy sokszor beleneznek :)
(3) Ezt a kerdest nem ertem. Elvannak, hogy jezusom? Ez mi? Amugy sztem ha direkt pozkent veszi fel - akarki, legyen fiu, lany - az inkabb szanalmas, mint szexi. Ha meg akarom nezni valakinek a hatso felet, akkor abban legyen valami spontaneitas vagy kihivas :)
(4) Miert mondanak, hogy fujj? Max az mondja, aki vagy nem latott ilyet vagy nem tetszik neki az, akie felall.
(5) Mire nem gerjedunk? Az allo kukira? :))))
1, nem mondják azt hogy fuj
2, azért mert így tudja hogy nagyjából ismered és figyelsz rá
3, vannak lányok akik megnézik a fiuk fenekét igen
1. Van, aki a segget nézi elsők között, nekem nem sokat számít, csak ne legyen hájas.
2. Azért jó, ha tudod a szeme színét, mert az azt jelenti, hogy általában nem a melléhez beszélsz.
3. Az L alakról: gondold már meg, milyen ciki lenne, ha egy fió lehajol és egy lány felkiáltana, hogy húúú, dejó segg!:D Nyilván inkább beoltja, még ha tetszik is
4. A sátrazás hasonló, de a barátnődet nem hiszem, h zavarbaejti, sőt, örül neki. (Már ha tőle van:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!