Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi vagy legjobb bnő?
az a gondom h van egy srác, aki a legjobb barátnőm volt pasija,nemrég szakítottak.én azelőtt sosem találkoztam a sráccal, de bnőm sokat mesélt róla
,és múlthéten bnőmmel lementünk egy szórakozóhelyre, mert nagyon maga alatt volt, és ott a srác felkért táncolni
,persze nem tudtam h aza srác az
,jót beszélgettünk, aztán randiztunk
,és csak a randi után derült ki h ő a bnőm volt hapsija
.asszem beleszerettem de nem tudom mit tegyek, mert miatta összevesztem a bnőmmel.
kérlek segítsetek
Ezt is nekünk kell megválaszolni!!!
Pasi lesz minden bokorban 1, de barát nem terem akár hol!
Békülj ki a barátnőddel, ha őt nem zavarja a dolog jöjj össze a sráccal. Ha zavarja, akkor hagyd a srácot!
Ha már összevesztél a b nőddel akkor nemsok mindent tehetsz...próbálj meg kibékülni vele,a pasit felejtsd el.
Gondold magad a b nőd helyzetébe...
velem majdnem ugyanez történt... csak nem volt a bulis rész.
mi csak beszélgetni találkoztunk 2x a szakításuk után és nem tudom hogy de egymásba szerettünk. De igazi váratlan szerelem volt mindkettőnknek.
a pasit választottam mert nem volt a csaj egy jó barátnőm... mindig mindenért hisztizett, tette az agyát, ezért is hagyta ott a barátom.
de jobb is volt hogy a barátomat választottam, mert akkor láttam hogy milyen is a csaj valójában... mai napig mellőzik a többiek... nem csak én...
életem legjobb döntése volt ugyanis eddig 7csodás hónap van mögöttünk és gyűrű a kezünkön :)
hallgass a szívedre hogy tényleg olyan-e a pasi... mérlegelj, ha a pasit választod nem mondom hogy könnyű lesz de ha kiállod: lehet neked is életed legjobb döntése lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!