Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fiú között kell választanom. Jól döntöttem?
Figyelt kérdés
Egy fiúval több mint egy éve járok,de tetszik egy kicsit egy másik fiú, aki azt mondta, hogy döntsek.Én úgy döntöttem, hogy maradok a fiúm mellett, hiszen szeintem ő az igazi, mert nem bírjuk ki egymás nélkül.Jól döntöttem? Kérlek segítsetek!2010. jún. 26. 00:22
2/12 anonim válasza:
"Járt utat járatlanért el ne hagyj"
3/12 anonim válasza:
hogy valami értelmes választ is kapj. szerintem jól döntöttél. de egyet nemértek... miért kelett ezt itt megkérdezned? ha úgygondolod h ő az igazi akkor jóhogy nem a másikat választottad.szerintem
4/12 anonim válasza:
Ha már hezitálsz azon hogy kit válassz az már rég rossz.Nem döntöttél jól egyiket sem kellett volna választanod.Inkább tisztázni kéne magadban hogy ki kell neked igazán.
5/12 anonim válasza:
Utolsónál a pont , ott már gond van ha hezitálsz a mostani és egy "ismeretlen" pasi között.Ezen gondolkozz el hoy miért van....
6/12 anonim válasza:
Olyan helyzetben voltam mint te, csak én a másik lányt választottam az újat és a csaj dobott egy hónap után. Szóval két szék közé estem:S
8/12 anonim válasza:
"Soha ne hagyj el valakit akit szeretsz egy olyanért aki csak tettszik, mert az majd elhagy egy olyanért akit szeret!"
9/12 anonim válasza:
nem jól
kockázat nélkül nincs nyereség
márpedig ha hezitáli kellett akk már tuti ne a mostani az igazi
1próbát megér az uj:P nekem meg ez jött be
10/12 anonim válasza:
szerintem teljesen jól döntöttél. én is voltam már igy. volt hogy háromszor megpróbáltam mással, de végülis maradtam az előzőnél, mert ő az akit nagyon szeretek,mégha nem is vagyok szerelmes belé,nem vagyok meg nélküle.
szerintem te is igy vagy vele. gratulálok hogy jól döntöttél. igy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!