Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanom kell, de kit?

Figyelt kérdés

a pasimmal egy nagy veszekedésen vagyunk túl és szakítottunk. A poén az hogy egy kis hülyeség miatt veszekedtünk...aztán hogy vége lett, nagyon szarul éreztem magam, meg ő is...azóta dumáltunk hogy jó lenne folytatni mert szeretjük egymást és tudnánk változtatni a kis hibákon

DE!

találkoztam egy sráccal amíg nem voltunk együtt, és nagyon megfogott, benne minden van ami a pasimban nincs...elmondtam az exemnek is srácot és nem akadt ki, azt mondta hogyha úgy érzem válasszam őt, mert talán jobb lenne nekem...azt mondta hogy szeret, de azt akarja hogy nekem jó legyen :'(

szeretem az exemet, de ez az új srác nagyon vonz, de kettő nem lehet egyszerre?

tudom hogy nem dönthettek helyettem, de kit kellene választanom?

2010. júl. 28. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
figyelj, ha az exedet szereted, válaszd őt.. gondolom sokmindenen keresztüül mentetek együtt. :) ha pedig nem érzed azt mint régen, akkor válaszd az új pasit...
2010. júl. 28. 11:21
 2/10 anonim válasza:
szerintem ne ad fel a biztos a bizonytalan kapcsolátér :) 16/F
2010. júl. 28. 11:24
 3/10 A kérdező kommentje:

szeretem őt, de a veszekedés után elgondolkoztam rajta hogy folytassuk e vagy sem...

nem akartam folytatni aztán vki azt mondta hogy felment a szakításunk után és az nagyon rosszul esett és nem tudnám elviselni ha mással látnám, de nagyon vonz ez az új srác :S

egyszerűen nem tudom mit tegyek :S

2010. júl. 28. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
a régi kapcsolatod meddig tartott?
2010. júl. 30. 10:44
 5/10 A kérdező kommentje:
kicsit több mint 9 hónapig
2010. júl. 30. 10:44
 6/10 anonim válasza:
hullámvölgy. velem is ezt csinálta a volt bnőm h másal kezdet el járni és msot megen velem akar de ez csak hullám völgy és sztem ugy is megbánnád :)
2010. júl. 30. 11:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Én Berényi Mikire szavazok.
2010. júl. 30. 11:55
 8/10 A kérdező kommentje:
hát kösz, de Miki képbe se került :D
2010. júl. 30. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtad: nem dönthetünk helyetted. Döntsd valahogy, aztán majd meglátod. Ha más nem, tapasztalatot szerzel. Good luck!
2010. júl. 30. 12:00
 10/10 anonim ***** válasza:
lehet, hogy szereted az exed, de egyszer már szakítottatok ráadásul egy kis hülyeség miatt. ha a helyedben lennék én megpróbálnám a másik sráccal L/15
2010. júl. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!