Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! 21-25 közöttiek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! 21-25 közöttiek, ha van komoly kapcsolatotok, akkor megcsalnátok a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

A barátom, azt mondja szeret, de mivel őszinte akar lenni hozzám, ezért elmondta azt, hogy lehet hogy lefeküdne egy másik lánnyal, aki tetszene neki.

Tényleg megtudnátok ezt tenni, akkor is, hogyha lenne egy barátnőtök, aki megtesz nektek mindent szexuális téren, és mindenben a legjobbat próbálja nektek adni?

2010. jún. 25. 23:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

a pasid egyfas.kalap:D

igaz, én csaj vagyok és ráadásul 17 éves. megismekdtem régebben egy 25 éves pasival, akinek 5 éves kapcsolata van..megteccettemn neki és meg is csalta velem a bnőjét nem egyszer. Pedig a csaja nagyonszép és inteligens is..nem tom mi lehetett ott a hiba.

2010. jún. 28. 13:04
 22/27 anonim ***** válasza:
én 22évesem mondtam ezt a csajomnak. de akkor már megtettem. a lelkiismeretfurdalásom miatt elakartam mondani neki h megcsaltam de féltem hogy kiakad ezért ugy adtam elő először h csak szeretnék mással dugni. kiakadt ezért nemvallottambe.
2010. jún. 28. 13:04
 23/27 anonim ***** válasza:

ha ilyen a pasid hagyd ott..rosszabb lesz ha késöbb teszed meg amikor már kiedrül h 20 csajjal megcsalt.

H bírsz benne megbízni?

hafontos vagy neki közöld vele h ha félrelép otthagyod.

éretlen a barátod egy komoly kacsolathoz..ezek szerint.

2010. jún. 28. 13:08
 24/27 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:04"

Te meg egy ócska ri-banc vagy, mert úgy lefeküdtél a sráccal h tudtad van bnője... mindig két emberen múlik, szóval te a kis 17 éveddel inkább menj és szo.pd le Ken barbie babádat:D:D

Peace yo niggaa:D

2010. jún. 28. 13:19
 25/27 anonim ***** válasza:

1. A kommentedben azt írtad, hogy akkor csalna meg, ha nem lennél vele, helyetted lenne egy nagyon jó csaj, ő pedig már rég nem szexelt volna. Ez a három feltétel ritkán teljesül, tehetsz ellene, hogy ne is teljesüljön. Mellesleg a hűség nem "csak úgy" alakul ki szerintem, hanem kellenek hozzá közös pozitív élmények, tapasztalatok. Elég sz*r lesz a kapcsolatotok hosszú távon, ha azt várod, lelki tartalom nélkül legyen hűséges a párod. (Esetleg hallottad már valahol azt a közhelyszerű tényt, hogy "a szerelem múlandó"?)

2. Az, hogy a pasid nem bízik benned, nem túl szimpatikus tulajdonság. Jó lenne azonban tudni, mennyi ideje vagytok együtt és hogy mi alapján várod, hogy bízzon benned. Pl. ha fél éve vagytok együtt és szexen kívül még nem sok mindenre jutott idő (mert ugye azzal szokás kezdeni), akkor egyelőre ne is várd, hogy bízzon...

3. Amikor elmész egyetemre, valószínűleg sokat fogsz változni, kicserélődik a társaságod is részben. Ezt érdemes megvárni a szakítással. Hagyd a kapcsolatodat megpróbáltatni, ennél úgyis lesznek még nagyobb nehézségek! Ha kiderül, hogy nem bírjátok már együtt, akkor van ok a szakításra, de így még nincs. Ha most szakítasz, akkor az idealizált pasiddat fogod elhagyni és nehen fogod rajta túltenni magad, és még okod se lesz rá különösebben. Ha rájössz, hogy tényleg nem neked való a srác és nem is szereted annyira, akkor könnyebb lesz a szakítás.

4. Becsülöm a pasid ősziteségét, még ha nem is tartom követendőnek minden szempontból. Sajnos a férfiak kicsit úgy működnek, hogy vagy mondanak minden szépet és jót, lehozzák a csillagokat az égről, de semmi nincs mögötte és megcsalnak az első kanyarban, vagy megmondják, hogy mi van, még ha rossz is hallani. Ez egy kicsit sarkított, de van benne valami. Ne várd, hogy mindig az őszintén epekedő szavakat suttogja vörös rózsával a kezében, a lemenő nap fénye mellett...

5. Gondolkodj azon is, hogy kb. mennyi időre érdemes tervezni 18-évesen egy kapcsolattal és ne ijedj meg, ha minden romantikus sztereotípia ellenére nem jósolsz végtelenül hosszú időt magatoknak. Számomra mindig gyanúsak azok a kapcsolatok, ahol a felek 16-18 évesen vagy még fiatalabban jöttek össze és 5-10 év múlva még mindig együtt vannak. Ebben a korban az ember normális körülmények közt igen sokat változik és a kapcsolatai is átrendeződnek, amit nehéz megúszni szakítás nélkül. Szerintem sokkal gyakoribb, hogy a felek konzerválják magukat egy korai állapotban és nem fejlődik rendesen a személyiségük. Igen ritka, hogy egy ilyen kapcsolatban mindkét fél egészségesen fejlődik. Persze, én is tudok kivételt, de tényleg kevés az ilyen.

2010. jún. 28. 13:36
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én lány vagyok,de valahol megértem a barátodat.Nekem is nagyon sz@rul esne egy ilyen kitárulkozás,de legalább tudnám,hogy nem árul zsákbamacskát.

A másik meg,amiben igaza van, ez a most kezded az egyetemet téma.

Mikor engem felvettek tiszta para voltam nyáron,hogy úristen alig fogunk találkozni,stbstb..Szerelmes voltam,mint az állat és majd' egy éve együtt voltunk már.Kapcsolatunk nem érte meg a suli második hónapját.Az én hibám volt,teljes mértékben,és ma már nagyon nem bánom,hogy így alakult.Addig anyuci,apuci szemefénye voltam,elkerültem itthonról,jött a szabadság...Egész más érzés volt.Ez vonta maga után,hogy minden téren szabad akartam lenni.Jött 2 év,amikor bulik,randik,stb. Élveztem,hogy senkinek nem tartozom számadással. Szerintem ilyen is kell egy ember életébe.

Igazából visszagondolva 1 olyan párt tudok,akik nem szakítottak egy éven belül a főiskola elkezdése után.

2010. jún. 28. 13:55
 27/27 anonim válasza:
én úgy vagyok vele h semmit sem szabad kihagyni.okosan kell csinálni.
2012. máj. 30. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!