Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már plázacicával komoly kapcsolatotok?
Nem igazán értem a kérdést. Attól, hogy valaki sokat jár plázába, és pi.csásan öltözködik, még lehet normális felfogású, és lehet vele komoly kapcsolat.
És lehet valaki konzervatív kinézetű, miközben agyilag nulla.
Miért ne lehetne plázacicával komoly kapcsolatot összehozni? Tényleg nem értemxD
18/L [aki messze nem plázapics@]
Soha nem volt, most viszont VAN. :)
Egyikőnk részéről sem mondható el, hogy valami hűha de nagy szerelemben lángolnánk, viszont baromi jól elvagyunk, sokat hülyülünk, van elég sok közös témánk (mikor megismertem, nem igazán néztem ez utóbbit ki belőle).
Bár nem az a "hidrogénszőke+100kgvakolat" típus, de öltözködésben tökéletesen megfelel a "kaszt" elvárásainak. :D
20F
volt már. de semmi agya nemvolt. kirugott mikor közöltem vele h nemad vissza semmit amit én adtam volna neki érzelemből. erre mikor bebasztam én barom felhívtam és bocsánatért könyörögtem.
öregem, neked nelegyen sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!