Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már plázacicával komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már plázacicával komoly kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Ha igen, írnátok róla, Ha nem, akkor miért? stb..
2010. máj. 11. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem,és nem is tervezek. Nekem az átlagos lányok jobban tetszenek.
2010. máj. 11. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a kérdést. Attól, hogy valaki sokat jár plázába, és pi.csásan öltözködik, még lehet normális felfogású, és lehet vele komoly kapcsolat.

És lehet valaki konzervatív kinézetű, miközben agyilag nulla.

Miért ne lehetne plázacicával komoly kapcsolatot összehozni? Tényleg nem értemxD

18/L [aki messze nem plázapics@]

2010. máj. 11. 15:51
 3/7 A kérdező kommentje:
én is veled értek egyet utolsó, csak kár, hogy az emberek nagy része nem
2010. máj. 11. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
15:51-es: nem attól lesz valaki plázacica, hogy plázákba jár "shoppingolni és dumcsizni". Felfogás és viselkedés kérdése hogy kiből válik plázacica.
2010. máj. 11. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
a környezetemben lévő legtöbb plázapics@ évegik volt egy pasival,akinek sok pénze volt,de a kis ribik folyamatosan csalták őket.
2010. máj. 11. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem volt, most viszont VAN. :)

Egyikőnk részéről sem mondható el, hogy valami hűha de nagy szerelemben lángolnánk, viszont baromi jól elvagyunk, sokat hülyülünk, van elég sok közös témánk (mikor megismertem, nem igazán néztem ez utóbbit ki belőle).

Bár nem az a "hidrogénszőke+100kgvakolat" típus, de öltözködésben tökéletesen megfelel a "kaszt" elvárásainak. :D

20F

2010. máj. 11. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

volt már. de semmi agya nemvolt. kirugott mikor közöltem vele h nemad vissza semmit amit én adtam volna neki érzelemből. erre mikor bebasztam én barom felhívtam és bocsánatért könyörögtem.

öregem, neked nelegyen sose!

2010. máj. 11. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!