Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » “Jobbat érdemelsz” mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“Jobbat érdemelsz” mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nyár végén elkezdtem randizni, egy sráccal. Mivel hetente kb 1x tudunk találkozni, így kb 2 hónap kellett ahhoz, hogy eljussunk odáig, hogy lefeküdjünk egymással. Viszont, itt jön az a rész amit nem értek. Már majdnem belelendültünk, amikor kiderült, hogy nincs nála óvszer, és erre felpattant, hogy ő inkább menne haza, meg sem várta, hogy felöltözzek. Utána napokig nem jelentkezett, nekem kellett megkérdeznem, hogy mi van. Erre elkezdte, hogy jobbat érdemelsz, nem a te hibád, nem rontottál el semmi dumát. Szerintetek csak kiakart használni? Miért mondják ezeket a férfiak? Számomra ezeknek a kifejezések, ilyen kontextusban negatív értelme van. Tudom mi nekem a jó, és hogy érzem jól magam. Eltudom dönteni mikor, hol és kivel érzem jól magam. Ne dobjanak ilyen indokkal, mert nem lettem volna vele, ha nekem rossz lett volna. Ezek után kb egy hétre rám írt, hogy mizu velem. Olyan mintha vésztartaléknak szeretne megtartani. Kiváncsi vagyok a véléményetekre, és köszönöm a válaszokat!

2018. nov. 13. 23:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy nem jöttél be neki, a tested és inkább kitalálta hogy nem akar veled lefeküdni. Ha kiakart volna használni, akkor lefeküdt volna veled. Vagy csak megijedt, hogy teherbe eshetsz. Kitudja.
2018. nov. 13. 23:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze, erre én is gondoltam. De akkor miért nem lehet más dumál elküldeni? Mert ezzel, pont hogy megbántott. Minek írt utána megint?
2018. nov. 13. 23:35
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Hát lehet hogy átgondolta és arra még is jó lennél neki. Nem ismerem, sajnos teljesen nem láthatok bele :)
2018. nov. 13. 23:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi, ez baj, hogy rá kellett jönnöm, hogy nem olyan amilyenek megismertem :/ csak nem tudom hova tenni. Az önbizalmamnak nem tett túl jót. :(
2018. nov. 13. 23:45
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Hát elhiszem, hogy nem tett túl jót. Főleg hogy levetkőztél előtte, meg minden. Elhiszem, hogy megbántott.
2018. nov. 14. 00:02
 6/17 A kérdező kommentje:
És erre még tervezett is velem, hogy ide megyünk, oda megyünk. Ezt csináljuk, azt csináljuk majd. Fogalmam sincs, hogy mi történt. Totál azt hittem, hogy komolyan gondolja velem.
2018. nov. 14. 00:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a "te jobbat érdemelsz" szöveg elég egyértelmű. Sajnos nem kellesz neki. Nekem is mondták már ezt. Ilyenkor úgy értik, hogy te jobbat érdemelsz annál, mint aki nem szeret. Sajnos ez az igazság.

Kihasználni nem használt ki, hisz lelépett időben.

Abban viszont ne bízz, hogy biztos azért írt mert újra érdeklődik. Szó sincs erről. Egyszerűen csak bűntudata van és érdekli hogy vagy a történtek után.

Nekem is írt már srác kikosarazás után, barátkozni akart, szigorúan csak barátkozni, meg hát bűntudata volt. Egy másik srác meg csokikat vett nekem, közben meg beleszeretett másba.

Ha megbánta volna amit tett, eléd áll, és őszintén elmondja, hogy sajnálja. Ha pedig újra akarná kezdeni, azt is elmondta volna, sajnos.

2018. nov. 14. 01:17
 8/17 Fish1 ***** válasza:
100%

Igen, ez a jobbat érdemelsz ócska szöveg, annyit jelent, amit az előttem válaszoló leírt.

Nem lehet, hogy van neki nője és azért futamodott meg az utolsó pillanatban, mert lelkiismeret furdalása lett?

2018. nov. 14. 04:07
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem reménykedek abban, hogy ki akar békülni, vagy újra kezdené.

De ne írjon, olyan céllal, hogy az ő lelkiismeretének jobb legyen.

2018. nov. 14. 06:13
 10/17 A kérdező kommentje:

Voltam fent nála, nem úgy tűnt mintha lett volna barátnője.

De így utolag eltudom képzelni, hogy nem azért nem tudunk eltalálkozni mert neki annyi egyéb dolga lett volna, hanem azért mert más/mások is a képben volt/voltak.

2018. nov. 14. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!