Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal? Elhagyjam?
Néhány éve együtt vagyunk a barátommal, nemrég össze is költöztünk. Szintén nem olyan rég gyanús lett, hogy a lakásba bárhova megy, magával viszi a telefonját. Ezért mikor egyszer elaludt, belenéztem. Láttam, hogy egy lánynak írt többször is, hogy kávézzanak együtt. A lány mindig visszautasítja - legalábbis a meglevő beszélgetések alapján, merthogy látszik, hogy vannak törölt elemek. Rákérdeztem, azt mondta, hogy csak ismerkedni szeretne valakivel, mert nem nagyon ismer senkit ebben a városban és sokszor van egyedül, mikor én dolgozom. Szerintem kamuzik. Illetve azt is benyögte egyszer, hogy egy férfinak kell az, hogy flörtölgessen néha.
Nekem úgy tűnik, hogy ő fut a lány után, a lány mindig visszautasítja. Szánalmas. De ugye nem látom a teljes beszélgetést... Szóval szerintetek hazudik? Megcsal engem? Mit tegyek? És kérlek titeket, hogy ne arra írjatok választ, hogy én minek nézegetem a telefonját, azt mindenki maga döntse el, hogy szabad-e vagy sem. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!