Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy akinek sok pénze van bármit megtehet a nőkkel?
Igaz, de nem csak a nőkkel. Már az a kijelentés is igaz lenne hogy "Igaz hogy akinek sok pénze van bármit megtehet?" hogy mit tehet meg és mit nem az akinek sok pénze van az attól függ mennyire sok pénze van.
Szoval a végkövetkeztetés az, hogy igaz a feltevésed de nem azért mert a nők ribik hanem mert ilyen a társadalmunk berendezkedése.
Én csak azt nem értem,olyan csajt miért dugtál meg,ha annyira nem tetszett a hozzáállása,é ha annyira hülyének tartottad...Volt Nálad egy húszezres,vagy mi???Akiket hülyének tartasz,és mégis szóba állsz velük,azokkal egy szintre süllyedsz,nem?Vagy szereted lobogtatni előttük a pénzedet (már ha van ugye),vagy mi van,kedves utolsó?
Nos mi van?! Kiverte a biztosítékot az igazság?
Én most válok, mert amíg volt lóvé, addig kellettem! Félreértés ne essék, dolgozom ma is, csak a mellékes nincs meg, ami még 1 pár éve megvolt! Tehát addig eltartatta magát /nem dolgozott!!!/, tele lettünk adóssággal, ma már nem kellek... De neki már új kanja van! Nekem nincs barátnőm, pedig lehetne! Nagyon sokszor megcsalhattam volna. Lett volna lehetőségem is! Nem vagyok 1 csúnya ember, az ágyban is megállom a helyem! Ez nem nagyképűség, hanem TÉNY! Na, ezért írtam amit irtam. Lehet elgondolkodni... Ha még a mellékessel 2-3X annyit keresnék mint a fizetés, semmi gond nem lenne.
Neked fáj valami,barátom,én aztán nem vettem magamra...Neked van bajod kettőnk közül,ugyanis Te álltál szóba egy pénzéhes ribivel..A te bajod...Tudod,mindenkinek azzal kell együtt élnie,akit választott,TE pedig éppen egy pénzéhes nőt választottál magadnak.Ez Téged is minősít.
Nyugi,ami nem vonatkozik rám,azt nem veszem fel,az csakis a Te bajod,hogy egy ilyen nővel kötötted össze az életedet.Én megkeresem a saját életemre valót,nekem nincs gyomrom az ilyesmihez.A nők x%-nak van,igen,de ez még közel sem mindenki.Nem mindenki olyan felszínes,mint a volt feleséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!