Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok férfi miért olyan szeretőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért olyan szeretőt keres magának, aki a barátnőjénél vagy feleségénél sokkal alacsonyabb szinten áll?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, talán még fiatal is vagyok ehhez, de ezt észrevettem és nagyon böki az oldalamat, hogy vajon miért? Mostanában több kapcsolatban és házasságban kibukott a környezetemben, hogy a férfinek szeretője van, akiért addig és a lebukás után sem akarta ott hagyni a barátnőjét vagy a feleségét, de ezek a szeretők mindig alacsonyabb szintűek voltak. Értem ezt külsőre (alak, mellméret, bőr, arc), végzettségre és anyagi helyzetre is. Ha van egy már adott szint és valami nem jó neki, miért nem ennél is magasabb szintet céloznak be...?
2018. nov. 9. 01:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Véleményen szeint azért mert egy nős férfi pláne gyerekkel nem nagyon válogathat!! De ez nem mindenkire vonatkozik! Én ismerek pl olyan férfit akinek sokkal szebb volt a szeretője mint a felesége!! Hát ott is hagyta érte!
2018. nov. 9. 08:31
 12/19 anonim ***** válasza:
16%

Normális, csinos nő talál magának szingli férfit is. Nem kell beérnie azzal, hogy heti egyszer megkapja más maradékát.

Nem úgy működik, hogy a nős férfi azzal szexel, akit megkíván, csak válogatnia kell. Ő is csak abból tud válogatni, aki hajlandó vele is összeállni.

Nyugodtan lepontozhat, aki magára ismert. 😉

2018. nov. 9. 08:57
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Sokan leírták már az igazságot.

Én nem is nagyon tudok szeretőt találni, mert nem azt keresnek a nők.

(4 éve volt egy sportos nő és ő okos is volt, szóval vannak kivételek azért)

Új életet nem szeretnék kezdeni.

Legjobb lenne egy hanyagolt feleség, de a nők általában új életre vágynak aki meg nem, az fiatalt keres. 41F Bp.

2018. nov. 9. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
6%

“Idióták gyülekezete. Nem is gondoltok rá, hogy mennyire megbántotok embereket az írásaitokkal. Engem egy sokkal undorítóbb nővel csaltak meg. Nagy feje volt, buta is volt és egy szemét pi..csa, senki nem szerette.”

Szóval te vagy a megbántott nő, aki nem az igazságra kiváncsi, hanem arra, hogy o mindenben a jobb.

Tudod az nem igaz, hogy senki nem szerette a csajt. Ott van mindjárt az exferjed.

Te nem azt akarod meghallgatni, hogy ez miért történik, hanem azt, hogy a férjed mocsok volt, különben megbantodsz és lepontozol.

De tudod, attól, hogy téged bánt az, hogy 1+1=2 attól meg annyi. Akkor is, ha lepontozod

2018. nov. 9. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
14-es... Engem is olyannal csalt meg a pasim hogy elötte jól ki kormolta egy csomó kollegája!! Ja persze együtt maradtak a nő 3× akkora lett mint volt. Amit persze akkor az exem nem kedvlet!!! Hát ki mit szakít olyat szagol!! :))
2018. nov. 9. 15:36
 16/19 anonim ***** válasza:
10%
Érdekes felvetés, de én eddig ennek pont az ellenkezőjével találkoztam: az elhanyagolt feleség mellé bejött a csinos szerető. Olyan esetet, hogy a szerető csúnyább volt, csak pletyka szintjén hallottam, amiről általában ki is derült, hogy alaptalan volt. Személy szerint azonban úgy gondolom, szerető kiválasztásánál nem annyira a külső, mint a viszonyra való kaphatóság dominál.
2018. nov. 9. 15:59
 17/19 anonim ***** válasza:
10%

"Érdekes felvetés, de én eddig ennek pont az ellenkezőjével találkoztam: az elhanyagolt feleség mellé bejött a csinos szerető. Olyan esetet, hogy a szerető csúnyább volt, csak pletyka szintjén hallottam, amiről általában ki is derült, hogy alaptalan volt. "

Az utolsó mondat a lényeg. Én még olyan nőt nem hallottam, akit szebb, okosabb, szexibb csajér hagytak el.

Persze az önérzet az nagyobb, mint az igazságérzet, meg ha ez kiderül, akkor mindenki őket bántja, így aztán megy a hiszti ezerrel

2018. nov. 9. 17:32
 18/19 anonim ***** válasza:

A válasz a kérdésre az, hogy mert ahogyan írod is,nem új kapcsolatot keresnek, hanem szeretőt,màsodhegedűst. Azok lehetnek másod meg hatodrangúak is mert a nemiségen kívül másra nem kellenek fel se lennének vàllalva. Azok akiknek otthon minden jó és szép és nem akarnak kilépni a kapcsolatból semmikor,mint azt írod is, azoknak minek is lennének normális elvàràsaik,mire? Itt most nem azokról volt szó akiket a válaszokban emlegettek, amikor otthon nagy bajok vannak akkor tényleg valami jobb máshol. De ahogy azt hiszem 8-as is írta amiről a kérdező is kérdez, van hogy otthon minden ok és csere szóba se jöhetne.

Számomra is érthetetlen egyébként miért kockàztat valaki egy olyanért. Sokkal érthetőbb lenne egy önértékelésében fejlett intelligens nőnek feldolgoznia ha megcsaljàk,ha a szerető jobb ember valamiért. De látom vannak itt akik képtelenek elképzelni, hogy ilyen nők is vannak. Akik igenis elismernék a fölényt,ha lenne.

2018. nov. 10. 08:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Helyesbítés 9-es írta!
2018. nov. 10. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!