Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy része valóban sok bántódást, megaláztatást elvisel jó külső és jó egzisztencia ellenében?
A buta igen,az okos össze se áll ilyennel ahol lábtörlő csak.
A buta csoró meg fedélért kajapénzért marad ott ahol lerugják a veséjét is. :(
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Én is azt tapasztalom amit a #4-es.
Se egzisztencia, se jó külső, de a férfival marad, ha meg is tapossa, mert "szereti". És még szül is neki 2-3 bambinót.
Egy nőnek konkrétan elitta a házát a férje, mire nagy nehezen elvállt tőle. Aztán rá pár évre megkereste a férj, hogy letette az alkoholt rendezte az életét, és asszony repült vissza hozzá otthagyva egy normális, rendes férfit, aki becsülte, meg volt az egzisztenciája, élhetett volna vele boldogan. Aztán a férj megint az alkoholhoz nyúlt és minden ment a régibe.
Egyáltalán nem.
A volt barátom vert engem. Maradtam, mert egy senkinek éreztem magam. Rondának, dagadtnak és hányadéknak. Úgy gondoltam ezt érdemlem. Aztán valami megváltozott, visszaütöttem és elhagytam.
160 centi volt, 80 valahány kiló, nem túl helyes és munkanélküli.
Ilyen is van.
Azóta már nem csak ennyire becsülöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!