Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két év után unalmas a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év után unalmas a kapcsolat, ez azt jelenti nem vagyunk egymáshoz valóak?

Figyelt kérdés

Az elején minden olyan szép volt bókok, randi minden hétvégén kirándulás, együtt lógás, virág, ajándék, vacsora, sok szex. Most meg ehelyett kapok egy minden este fáradt férfit aki napi 14 órát dolgozik, heti 1 vagy 2 szexet. Kirándulás az utóbbi fél évben egyszer egy 2 napos plusz egy állatkert. Virág egyszer a szülinapomon.

Volt egy szakításunk egy hetet voltunk külön, én lefeküdtem közben egy régi exemmel, nem gondoltam hogy ki bekulunk mert azt mondta már nem szeret ami utólag kiderült, hogy hazugság volt. Akkor volt pár komoly vita de az utóbbi időben nincs. Igazából időm sincs veszekedni mert későn ér haza. Én újra vágyom szép estékre, kirándulásokra.

Együtt lakunk. Lehet ebből jó kapcsolat vagy inkább el kellene engedjem? 23 l 28 f

2018. nov. 5. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Te erzeseid, te donteseid.

De szerintem ertheto,hogy ha dolgozik nem az 14 ora munka utan a legfobb elfoglaltsaga hogy szexeljen veled, meg rozsakat vegyen. Az elejen oke, de miert olyan szentiras az a virag?

En ismerek olyan part, akik egyutt elnek es havi 1x van szex, annyi idosek kb. Mint ti.

Beszelj vele eloszor is. De szerintem te mar nem is szereted,ha igazam van, hagyd h talalhasson egy olyat, aki elfogadja a dolgozo ember eletet.

2018. nov. 5. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Kerdesedben leirtad a valaszod... ez egy olyan idoszak ahol rengeteget dolgozik gondolom nem onszantabol hanem valami celja van es nem azert mert inkabb a munkahelyen van mint hogz veled lenne vagy otthon... :)

Miert veszekednel vele? Mert dolgozik? Ha meg nem dolgozna akkor meg az lenne a baj ami massal jarna...

Ne legyel ennyire hisztis es kisajatito, arrol nem is beszelve hogy te fekudtel le hirtelen szakitasotok alatt massal es nem o... De ez vegett nem torhet senki se fejed felett palcat igy erezted jonak amit latszolag megbantal...

Csajkent irok Neked, hidd el kicsit tulzasokba esel, kosd le magad, ha szex hianyod van, talald fel magad, vagy tegyel erte hogy tobb szex legyen, csinalj valamit hagyd pihenni egy kicsit a hapsidat hidd el tobbre se vagyik ennel... ne feledd el azert mert ket eve egyutt vagyok KET KULON ember vagytok attol fuggetlenul is hogy egyutt laktok!

Menj baratnozni, bulizni, edzeni... iratkozz be valami tanfolyamra...:)

2018. nov. 5. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Kérlek, magyarázd el, milyen alapon vágysz te elkápráztatásra, amikor épphogy szakítottatok, hemperegtél az exeddel? Van erre bármiféle morálisan elfogadható magyarázat? Sokat dolgozik, te is írod. Mégis mit vársz, hogy utána még kézen állva pörögjön a saját tengelye körül álló pénisszel?

Neked is oda kéne tenned magad, hogy újra meg akarjon hódítani, bár így, hogy félreültél, ember legyen a talpán, aki megkívánna. Legalábbis ez csak az én szerény véleményem.

2018. nov. 5. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Jobban jár nélküled a pasi és egy centet se költsön rád sztem jobban jar
2018. nov. 5. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Nemhogy viràgot nem érdemelsz,de téged kéne kivágni.

Kicsit finomak is veled a kommentelők.

Szerintem jó nagy kurwa vagy.

Te qursz félre,és kéne a kirándulás meg ajándék?

Lóphasz a seqqedbe.

2018. nov. 5. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
ritka gusztustalan vagy.Remélem hamar megjön a srác esze és repülsz h a lábad nem éri a földet.Ja és amit leírták üdv a felnőttek világában.
2018. nov. 5. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem kioktatásból írom, de egy kicsit önző az, ahogy viselkedsz. Sokat dolgozik a párod, utána még elvárod tényleg, hogy szórakoztasson, körülrajongjon. Ilyenkor kicsit megértéssel kellene lenned, beszélgetni, simogatni, szeretgetni, odabújni hozzá. Szerintem azt többre értékelné mint a szemrehányást. Egy kapcsolaton belül az adok-kapok egyensúlya kellene, hogy legyen, nem pedig csak a "kapni akarok".

Hidd el, más sem jár el hetente kirándulásra vagy programokra, mert nem mindenkinek van annyi pénze, hogy szórja. Ha meg gyerekek vannak, akkor meg pláne nem jut annyi idő meg pénz. Ha most emiatt dobod valaki másért, hogy többet kirándulhass, csalódni fogsz egy idő után, mert sajnos nemcsak ebből áll egy kapcsolat.

Az, hogy meg az exeddel lefeküdtél, mialatt külön voltatok, arról meg már nem írnám le a véleményem...

2018. nov. 5. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha keresnel munkat es elmennel dolgozni?? Akkor nem unatkoznal otthon es nem kefelnel felre! Te piicsa!
2018. nov. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!