Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változhat valaha pozitív irányba?
De a hibás itt is te vagy, hogy visszafogadod. De nézd, ha ez neked megfelel, meg arra vársz, hogy egyszer ne legyen anyuka, akkor minden rendben van, aztán csináld úgy, ahogy szeretnéd.
Normális helyzetben, ha szerintem a férfi szeretne téged, akkor már rég összeköltözne ha lenne rá lehetőség. Ez még azt mondom oké, hogy ha 10-en, vagy 20-on évesen történik.. bár ott azért már ha lenne lehetőség én kapnék az alkalmon, és megoldanám, hogy együtt éljünk.
Bár szerintem neki arra elég vagy, hogy hébe-hóba van szex, neked olyan amilyen, neki viszont lehet, hogy jó, vagy éppen elég, hogy kiélje magát. Nem kell totálisan elköteleznie magát, ott vagy amikor kellesz, aztán kész. Van jobb dolga is otthon, vagy a haverjai, barátaival miután tőled eljött, így az ott alvást sem igényli.
11-es voltam. Szerintem megérdemelitek egymást, így ahogy vagytok.
Ittas? Még jobb! :)
Várj a pozitív irányra! Meglesz az idővel.
Komolyan ma "mi a franc" kérdések napja van?
Kérdező, akarsz vele maradni, vagy nem? Mert változni nem fog, ha neked jó, folytassátok, ha többre vágysz, tedd lapátra.
Nincs sok önbizalmad, igaz? (nem bántásbl kérdezem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!