Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm újabban milliomos és millárdos férfiak körében van, szórakozik. Ti féltenétek a helyemben?
Nem azért, de ha nem vagy egy akkora wasistdas se kinézetre, se egzisztenciára, se belső tulajdonságok, hogy tudtál félrelépni egy ilyen csaj mellett, aki elvileg kívül-belül tökéletes?
Én fele ilyen kaliber nem vagyok, de az biztos, ha egyszer megcsalnának, ott nem lenne maradása az ipsének.
Úgyhogy ha ez nem kamu, a csaj sheggét nyugodtan megcsókolhatod, mert én még ennél ezerszer fapadosabb kinézettel is kivágtalak volna a lakásból ezek után, egy szál Tesco-szatyorral, amibe viheted a cuccaidat, többi motyód meg megy vagy a kukába vagy jótékonyságra.
nekem sem kéne csóró csaj, ezért max szexelnék a barátnőddel
de engem mindenki lepontoz, pedig kb. ugyan azt írom, mint az ide kommentelő nők akik gazdag faxt ajánlgatnak a nődnek, csak én a másik oldalról..
ennyit az egyenjogúságról
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
#22 Tévedsz, de nagyon. Első körben itt abból indulnak ki, hogy a lány egy főnyeremény a kérdező szerint, tehát borítékolható, hogy meg fogják környékezni páran. A gyik közönsége szerint a nők a pénzre mennek, tehát a nő meg is fogja csalni a kérdezőt. Nem ajánlgatják itt a gazdag pasasokat, hanem már előre látják a (szerintük) végkimenetelét a dolognak.
Aki más pasit ajánlgat, az meg nem feltétlenül a pénz miatt ajánlgat, hanem mert a kérdező maga görény volt és megcsalta a lányt,aki azért ennél jobbat érdemel.
Én pl nem feltétlenül gazdag pasit kívánnék a lánynak, hanem olyat aki megbecsüli.
28 és 29-es hozzászóló tökéletesen megfogalmazta a lényeget.
Sajnálom kérdező, de a válaszainkból egyértelműen kiderül, hogy ezt bebuktad. Ez van, c'est la vie.
Most a jön sírós rész, meg a ,, hogy lehettem ekkora hülye" meg ,,nem tudok élni nélküle", meg a ,,vissza kell szereznem ha addig élek is" panelmondatok....
Üdvözlettel: 12 -es hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!