Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki?
A barátom teljesen kiakadt, mert állítása szerint miattam megromlott a szociális élete. Azt tudni kell, hogy heti 5 napot dolgozik, hétvégén pedig sulizik, tehát egyébként is kevés ideje van bármire is. Velem általában hétköznap egy este találkozik meló után, együtt alszunk másnap pedig megyünk dolgozni. A hétvégén is találkozunk, általában szombat este, vagy ha szombaton nem sulizik, akkor péntek este. Néha hétfő reggelig együtt vagyunk, de néha csak vasárnap délutánig. Eddig én úgy láttam neki jó ez, hogy ennyit találkozunk, és én a heti két találkozót nem is találtam soknak, de az ő szavaiból most az jön le, hogy neki ez sok. Néha amikor hétvégén többet együtt vagyunk úgy intézi, hogy haverokkal is tudjon találkozni, és akkor megyek én is vele. Azt viszont tudni kell rólam, hogy eléggé introvertált vagyok és nagyon nehezen nyílok meg, így idegenek társaságában (a haverjai sajnos még azok), legtöbbször csöndben vagyok. A barátom ezt is nehezményezi, mert szerinte csak ülök mint egy kuka, amikor tökjó emberekkel vagyunk.
De én sajnos ilyen vagyok. Most viszont megkaptam tőle, hogy miattam is rosszul érzi magát, mert csöndben vagyok, és szerinte miattam kell elindulnunk. Abban igaza van, hogy ilyenkor többször is rákérdezek, hogy mikor megyünk, vagy meddig leszünk a barátaival, de csak érdeklődöm. Másrészt viszont valahol az is bennem van, ha vele vagyok én se szervezek rá az együtt töltött időnkre valamelyik barátnőmmel közös találkozót.
Eléggé megrendültem most, mert azt hittem ő is örül ha végre kettesben lehetünk, és nem hiszem, hogy a heti két találkozó olyan borzasztó sok lenne, de nem tudom már mit gondoljak.
Jogosan akadt ki szerintetek?
Értem, szóval szerintetek kicsit szorosan tartom.
Ő az első komolyabb kapcsolatom, korábban mindig elhagytak még mielőtt komolyra fordult volna, lehet ezért is ragaszkodom hozzá annyira.
Egyébként hetente ő is szeretne találkozni. Sose volt még olyan, hogy két hétig ne találkoztunk volna, mert előbb utóbb mindig felhozta, hogy találkozzunk ha csak rövid időre is. Ez picit azért megnyugtat.
Most a héten is, a vizsgái közeledtével mondtam neki, hogy ne találkozzunk és tanuljon nyugodtan, de ő mondta, hogy találkozzunk a héten, remélem tényleg azért mert ő is szeretne, és nem csak azért mondta, hogy nekem ne essen rosszul.
Köszönöm, ha van még bárkinek hasonló jó tanácsa szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!