Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés amire nem találom a választ. (? )
Miért van az, hogy olyan párok találnak egymásra akiknek nem ugyan az a céljuk?
Pár példa. A lány gyereket szeretne már és közös életet egy háztartásban, míg a másik fél inkább kalcsolatot szeretne csak és nem vágná magát egyből nagy lépésbe.
Másik példa. A srác képtelen kimutatni az érzéseit szóban és tettekben is, mégis olyan párt talál magának akinek fontos, hogy éreztesse vele mennyire szereti, hogy büszke legyen rá, hogy igen is ő vele van.
Ez két külön példa, de a legjobb az egészben, hogy mindenkinél adott egy ember akinek pont az a célja amit szeretnének? Értem itt azt, hogy kimutatja az érzéseit, szeretne már gyereket és igen komolyan veszi ezt nem pedig fellángolás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolatfüggők. Nekik az tűnik a legrosszabb lehetőségnek, ha szakítanak és egyedül maradnak egy ideig. Sokan attól félnek, hogy örökre egyedül maradnak, ha abból a kapcsolatból kilépnek.
Így inkább úgy tesznek, mintha ez nem lenne akkora probléma, és remélik évekig, hogy a másik megváltozik, vagy meggondolja magát.
Nem az egymásra találással van baj, hanem az együtt maradással. De nehéz józanul gondolkodni, ha az ember szerelemes. Vagy kapcsolatfüggő.
A másik probléma az önismeret hiánya. Ha én sem tudom megfogalmazni, milyen vagyok, mik a céljaim, csak sodródom, akkor könnyen találhatom magam egy olyan ember mellett, akiről váratlanul az derül ki, hogy nem illünk össze. Pl lehet eddig nem tudtam magamról, hogy nekem sok bókra, dicséretre van szükségem, csak akkor fogalmazódik meg bennem, amikor már lassan egy éve vagyunk együtt és semmi....
Tovább bonyolítja a dolgot a rózsaszín ködös időszak, mert akkor azért sokan bókolnak, udvarolnak, aztán meg semmi, elfogy a motiváció. Szóval sokszor 1-2 évbe telik, mire rájönnek a felek, hogy ez nem fog működni. A kérdés, hogy szakítanak-e akkor, vagy szenvednek tovább, mert könnyebb mártírnak lenni, mint szakítani. Ezért nem jó, ha egy kapcsolatba 1-2 éven belül jön a baba. Ez még az az időszak, amikor sok minden kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!