Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve nem találom a választ! Valaki kibogozná?
Figyelt kérdés
2 éve élek kapcsolatban. Együtt élünk. Személyiségünk összeillik, lelkileg megvan a közös hullámhossz. Szeretjük egymást. A kapcsolatunkat kifejezetten jónak tartanám, ha működne a szex. Az elejétől fogva lapos, unalmas, nincs az a nagy vágy szerintem egymásért. Én bevallottam már sokszor, ő nem vallja be. Vagy mellébeszél, vagy abszolút válaszra se méltat a barátom, ha felhozom a témát. Van hogy 2 hét is eltelik szex nélkül. Már belefáradtam a meddő beszélgetésekbe, rohadtul nincs kedvem próbálkozni már, elfogyott a türelmem. Ha nekiállunk egymásnam, már az elején egy görcsös "úgyse lesz jó" érzés van bennem és a páromban is szerintem. Mindig azon gondolkozok miert nem vallja be, hogy egyszerűen nincs meg köztünk a kémia. Miért nem látja be? Büszkeségből? Mit lehet tenni? Rohadt nehéz menet lenne emiatt szétmenni, mert amúgy imádjuk egymást, ezt leszámítva minden stimmel. Egyeznek a célok , a mentalitás.... de ez egyre jobban emészt engem, és egyre jobban ki vagyok feszülve. Ő nem képes belátni a problémát és ez bosszant a legjobban. Folyton ilyen válaszokat ad: "hát mostanába én is észrevettem" holott a legelejétől kezdve egy vergődés az egész. És veszekszünk. Semmi pénzért be nem vallaná, hogy " igen, ez sajnos nem működik" Eljegyzésről beszél, gyerekvállalásról. A szivem meg is szakad, mert olyan jó lenne, de jó szex nélkül hogy lehet élni? Nem akarom elvesziteni, mert tudom, hogy ezt leszámítva, az élet más területein tökéletes párja lennénk egymásnak. Ő 32, en 25 vagyok.
2015. júl. 27. 10:46
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy neki ennyi az igénye és kész? Ha te emiatt feszült vagy, azt ő is érzi és ezért van benne "úgyse lesz jó" érzés. Ha viszont ennyi az igénye, akkor max. kicsit tudtok rajta csiszolni, hogy jobb legyen, valahol középúton megálltok, kérdés, az mindkettőtöknek jó lesz-e....
2015. júl. 27. 10:52
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nekem.is megfordult mar a fejemben, hogy talan neki ennyi az igenye... de nem tudom. Rajta se érzem azt a nagy szexualis vágyat felém. Maximum olyan light-osan... de már annyit agyaltam, 2 év alatt, hogy egyszerűen nem tudok már semmit. Már el is felejtettem milyen volt az életem előtte, és nem.tudom elképzelni nélküle mi lenne. Valószínűleg beleroppannék a bánatba és ááá, nem tudom....:(
2015. júl. 27. 11:01
3/9 anonim válasza:
Gondolom, Te vagy a női fél.
Ha a párod 32 éves, és 2 éve vagytok együtt, bizonyára volt előtted is szexuális kapcsolata. Arról/azokról kellene megtudni valamit. A pasik piszok nehezen nyílnak meg ebben a témában, pedig az ő érdekük (is) lenne.
Ha vagy olyan helyzetben, hogy nélküle is boldogulj, sztem állítsd választás elé, hogy vagy segít megoldani ezt a problémát, vagy vége. Ne vállalj be egy szex nélküi életet. Tapasztalatból beszélek. Engem anaygilag előbb lenullázott, aztán emiatt benne ragadtam a kapcsolatban...
2015. júl. 27. 11:11
4/9 anonim válasza:
Neki ennyi az igénye. Nem minden pasi a napi 3 szex híve.... És mi van akkor ha eltelik 2 hét is szex nélkül? Téged ennyire zavar a hiánya? Több lenne az igényed? Tudod nagyon frusztráló az, (szerintem egy pasinak meg főleg) ha tudja, hogy a másik szeretné...ő viszont nem vágyik rá, mert neki a kevesebb is elég. Lelombozó. Ha mindig meg kell erőltetnie magát, hogy na akkor most csináljuk, mert vergődik a "zasszony"...az persze, hogy nem lesz jó szex. Mi van, ha megpróbálnátok lazábban kezeli a szex témát? Ha nem erőltetnéd a beszélgetéseket erről...ha nem nyomulnál...ha nem éreztetnéd vele állandóan, hogy ez a rész nem jó a kapcsolatotokban?? Légy lazább...hagyd...játék az egész élet..a szex is. De csak akkor, ha nem muszájból, elvárásból van! Ha amúgy minden rendben köztetek...megérné megpróbálni.
2015. júl. 27. 11:21
5/9 anonim válasza:
Szerintem tedd mérlegre mi ér többet egy úgymond jó de szex hiányos kapcsolat ami egész életedben elkísér, vagy adsz magadnak egy új esélyt hogy esetleg mással megpróbálni és jobb is lehet a mostaninál, ami persze nem garancia.
2015. júl. 27. 12:24
6/9 anonim válasza:
Rukkenstruclinak:
A 3. vagyok. Miért törvényszerű, hogy a férfi igénye szabja meg a szex me4nnyiségét? Ha a férfi akar többet akkor is a nő a hibás, mert elzárkózik, ha nő akar többet, akkor is ő a hibás, mert mit rinyál már. Az nem játszik, hogy figyelembe vesszük a másik igényeit???? Úgyamúgy a szex nem csak dugásból áll. Ha ahhoz épp nincs kedve az úrnak, hát megoldhatná máshogy is, hogy a nőnek jó legyen.
2015. júl. 27. 12:49
7/9 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy ez így jó. Hanem azt, hogy láthatólag az, amit eddig tett a megoldás érdekében nem volt működőképes. Ezért gondoltam arra, hogy váltson taktikát...........
2015. júl. 27. 14:14
8/9 anonim válasza:
ÉS mégis, mi legyen azúj taktika? Várjon, amíg a szájába repül a sült galamb?
2015. júl. 29. 11:03
9/9 anonim válasza:
Hát ha a kérdező is ilyen érzéketlen, mint te kedves utolsó....akkor nem csodálom, ha nem akar szexet a pasija....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!