Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg azt a pasit akire szükségem van akit eltudok magam mellé képzelni?!
Mert olyan pasi csak a képzeletedben létezik ?
25/F
nem tudom komolyan külsőleg már láttam olyat aki nagyon megfogott de belső és külső is ami megfog és a másikhoz
láncol egyszerűen nem találom..már kezdek elkeseredni hogy soha nem lesz normális kapcsolatom
Vannak a "nagy Ő" gyárak, csak Ő-t még nem gyártották le.
Rossz a hozzáállásod. A kapcsolatokkal foglalkozni kell. Figyelni egymásra, a másik és a saját igényeinkre és nagyon sokat kell foglalkozni vele.
Ha nincsenek nagy ellentétek, hanem kihűl a kapcsolat akkor általában az a hiba, hogy elkényelmesedtek. Ha erre hajlamos vagy akkor nem, soha nem jön el.
Olvass párkapcsolatokkal foglalkozó könyveket, önismeret fejlesztőket és legyen a következő Ő a nagy Ő :)
Akkor jó sokáig húztad :)
Dehát szinte mindenki ezzel küzd, vagy nem olyan értékekkel rendelkezik belsőre mint kéne, vagy nem úgy néz ki.
Azt mondják jó munkához idő kell hát jó párt találni is időbe telik, van hogy már a 5 vagy 10. tárunkon vagyunk túl vagy randin míg végre olyat találunk aki passzol mellénk.
A jövőt tekintve meg, hogy az meddig lesz jó azon gondolkodni meg felesleges.
Bocsi.Telefonrol irtam:)
Karmikus*
Mennyi idős vagy amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!