Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok adtatok már olyan pofont idegen férfinak vagy a párotoknak, hogy bepirosodott az arca? És ha igen mi volt az oka? 35/F
Jelen.
Alapvetően felpaprikázott helyzetben szálltam fel a buszra.
Nem volt túlzsúfolt, de áltunk egy páran.
Történetem főhőse meg nekiállt először csak kicsit hozzámérni, én meg reflexből csak arrébb léptem. Követett.
Pár percen belül határozottan éreztem az erekcióját.
Megfordultam, kérdőre vontam, erre elvigyorodott és megfogta a derekam. Elkentem a vigyorát, ordítozni kezdtem vele.
Az meg gyorsan lepattant a buszról és elsietett.
- Volt osztàlytàrsamnak. A seggemet fogdosta, és a mellemet. Többször szóltam hogy hagyja abba. Elegem lett, kèpen töröltem.
- Exvőlegényem pedig megcsalt. Mikor kiderült és közöltem vele, hogy akkor részemről vége a kapcsolatunknak, felpofozott egy monológ kíséretében, miszerint őt egy csaj nem dobhatja, akkor van vége ha ő akarja. Mikor összeszedtem magam( mert el is estem a lendülettől), visszaütöttem. Csak úgy pislogott a döbbenettől majd elkezdett anyàzni miközben összeszedtem a cuccaimat, öngyilkossàggal fenyegetőzött, meg hogy megöl engem ha nem fogadom vissza, r...banccozott, ordízozott, közölte hogy úgyse fogok kelleni senkinek se mert egy ronda szívtelen dög vagyok. Elhagytam. Fél év múlva telefonszàmot is kellett cserèlnem mert nem hagyott békén.
4 évvel később jöttünk össze a férjemmel.:) Ő azóta is egyedül van, nem marad meg mellette senki pàr hónapnàl tovàbb. Kb addig tudja tartani magàt aztàn kezd kibukni a valódi énje. Azért tudom ezeket mert facebookon megtalàlt. Jött azzal hogy egymàsnak lettünk teremtve, hogy mehettem férjhez, hogy csalhattam őt meg, az övé vagyok, legyünk szeretők , vàljak el stb...letiltottam.
Igen. A páromnak. Megszegett egy számomra nagyon fontos dolgot, amiről megesküdött, hogy soha nem teszi.
De utána iszonyatos bűntudatom lett :(
Aludni is alig bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!