Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szomorkodom egy idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szomorkodom egy idegen miatt? Mi történik velem?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Párommal egy éve vagyunk együtt,imádjuk egymást,minden teljesen rendben van közöttünk. Amióta összejöttünk,számomra mindig is csak ő létezett,soha rá sem néztem egy másik srácra se,nem érdekelt senki csak is Ő. Most épp nyaraláson vagyok családommal,amire ő sajnos nem tudott jönni,és ez az első alkalom,amióta együtt vagyunk,hogy 2 teljes hétig nem látom ( ebből másfél hét már eltelt),ami miatt eléggé rosszul érzem magam :(. Egyik nap elmentünk egy kirándulásra,és ott feltűnt egy srác akinek nagyon sokszor éreztem magamon a tekintetét..Eleinte nem foglalkoztam vele,de ez egész nap így ment,úgyhogy egy idő után már "feladtam",és szemeztem vele...Nemtudom,miért,és hogyan,de annyira erős vonzódást éreztem kettőnk között,hogy onnantól hogy én is a szemébe néztem,elvesztem. A srác egy szót nem szólt hozzám egész nap,tehát azon kívül hogy bámultuk egymást szinte minden pillanatban,nem történt semmi. Kicsit rosszul éreztem magam utána,mert én tényleg nem ilyen vagyok,de gondoltam majd úgy is 1-2 nap és elfelejtem. Igaz,hogy 1 hét telt el,de...rengeteget gondolok rá,túl sokat,és konkrétan szomorú vagyok a tudattól,hogy soha többet nem látom. A nevét tudom,meg ő is az enyémet,de ennyi,bár ez nem változtat semmin..A legrosszabb az egészben,hogy olyan szinten lelkiismeret furdalásom van,hogy ennyit gondolok rá,hogy azóta emésztem magam...Hiszen,tudom,érzem,hogy a barátomat szeretem,hogy ő kell nekem,de akkor még is miért gondolok ennyit egy idegen srácra ,miért vagyok szomorú miatta,miért Álmodom vele már harmadszorra??? Mit csináljak? Tudom,talán felfújom,de tényleg egy dögnek érzem magam miatta.
2018. júl. 11. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább, idővel elfelejted.
2018. júl. 11. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lennék a helyedben. Jól nézett ki az idegen? Gondolj arra, hogy ez most csak a felszín kapargatása volt, ha pl. együtt vacsorázol ezzel a szemezővel, lehet totál kiábrándultál volna, mert nem ott lakik, ahol neked jó, korban nem illetek, unalmas a szakmája, hobbijai, stb. Ezer dolog lehet. Bunkó, nőcsábász, megbízhatatlan, állandóan csak túrázni rángatna, stb. Biztos, hogy szerelmes vagy a barátodba? Lehet csak azért kattantál rá az idegenre, mert nem a srác hiányzik, hanem az érzés, hogy férfiak érdeklődnek irántad, hogy jó nőnek érezheted magad, hogy elcsavarod a férfifejeket, stb.
2018. júl. 11. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha nyaraláson vagy, akkor mi a francért böngészed ezt a szar oldalt? Én még a telefonomat is kikapcsolnám a helyedben, nem még interneteznék.
2018. júl. 11. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem most eljött az a pillanat a kapcsolatodban amkkor érzékeled hogy hűséget fogadtál és nem vakságot. Nincs abban semmi rossz ha megtetszett egy idegen külsőre. És nyilván valahol legbelül neked is imponál hogy bejöttél neki feltehetően. Ez nem jelenti hogy kevésbé szereted a párod. De ha megnézel x embert és esetleg meg is állapítod hogy jól néznek ki az önmagában még nem bűn.

Idővel el fogod felejteni. Vannak emberek akik elsőre megbabonaznák minket néha. Velem is volt ilyen. Ennek ellenére tudtam hogy én kit szeretek és hogy nyilván amúgy sem lenne semmi. Attól mèg lehet egy érdekes/furcsa érzés. El fog múlni.

2018. júl. 11. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Persze,jól nézett ki,de nem is tudom,nincs annyira "tömeg" kinézete,de azóta már láttam hozzá hasonlót és mégsem akadt meg így a szemem rajta..érdekes.

#2 én is erre gondoltam :D biztos,hogy lenne valami baki ami miatt ha megismerném nem érdekelne már úgy mint így hogy nem tudok róla semmit.

A barátomat pedig tényleg imádom,szerelmes vagyok belé.

Tudom,hogy idővel elmúlik,vagyis nagyon remélem hogy elfelejtem ezt az egészet mert most egyelőre még eléggé kínoz.

2018. júl. 12. 10:28
 6/6 anonim válasza:
100%
Szerintem azért álmodsz vele, mert rápörgött az agyad arra, hogy ,,nem szabad rá gondolni". Ez egy ördögi kör, de ha lefoglalod magad valami mással,biztos sikerülni fog a visszarándulás. :)
2018. júl. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!