Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, probléma lenne, ha a szerelmetek napjában 3-4x szerelmeskedni szeretne veletek?
Imádom a "A nők nem szeretnek napi 3x 4x szexelni mert például én..." típusú érveket. Komolyan gondoljátok, hogy az, hogy ti mit csináltok, valid érv ebben az esetben? A kérdező arra kíváncsi, hogy van-e ilyen nagy étvágyú nő. És igenis van. És ettől még nem lesz sem a kérdező, sem a partnere egy túlfűtött ösztönlény. Mindenkinek más az igénye, ha ehhez talál partnert, akkor nincs semmi probléma.
Azért egy-két szösszenetet idéznék az eddigi kommentekből (bár szánalmasnak tartom, hogy érvek helyett személyeskedéssel és fröcsögéssel próbáltok érvényesülni ebben a vitában)
"miért nem olvas egy-egy aktus helyett? miért nem önkéntesként dolgozik vhol? miért nem csinál vmi. érdemlegeset..." -> majd a kérdező eldönti, hogy mire akarja fordítani a szabadidejét. Az, hogy valaki diplomás, nem kötelezettség arra, hogy állandóan olyan programokat szervezzen magának, ami beleillik a szemüveges okostojás képébe.
"valamit kompenzál ezzel a sok szexszel..." -> miből gondolod, hogy kompenzál? egyszerüen szereti, és nagy az igénye rá. Nem kell egyből arra következtetni, hogy a kérdezőnek valami súlyos lelki baja van
"Szerintem sokkal INKÁBB a kérdező frusztrált.." -> a kommentjeitekből az jön le, hogy nem csak ő frusztrált, érvek teljes hiánya, a folytonos személyeskedés és a hangnemen való lovagolás mind erre utal.
"csak kicsit intelligensebben nyilatkoznak meg..." <-> "Egy szexgép, aki szexuális objektumot lát a nőkbe, és állandóan baszhatnékja van..." -> aha, intelligensebben nyilatkoztok (21 és 30 - ugyanattól a válaszolótól) saját magadnak mondasz ellenet, többnek állítod be magad, és a következő kommenteddel bebizonyítod az erkölcsi szegénységedet a trágárságoddal.
"villámgyorsan elhagytam, amikor feltűnt a színen más. mint kiderült, ő normális szexusú volt, szóval megérte a csere." -> szóval a kérdező "szexuális objektumként" kezeli a nőket, de ti aztán csakis a belső értékekre fókuszáltok... Akkor ez a "csere"-hasonlat mi akar lenni? Normális emberek el szokták cserélni a párjaikat? Nem tárgyakat szoktunk elcserélni?
Ennyi elég is lesz, ezeken gondolkodjatok el. Nyugodtan nullázzatok le, ez is azt bizonyítja, hogy észérveket nem tudtok felhozni, csak nekiestek mindenkinek, aki nem a ti véleményeiteket osztja, szánalmas.
És végül válasz a kérdezőnek: Van olyan nő, aki partner ebben, csak meg kell találnod. Amit érzel, az teljesen normális, javaslom a fiatalabb korosztályt, ők még nem kiégettek, mint az itteni válaszolók többsége. Sok sikert!
Szoval akkor most a nok velemenyere vagy kivancsi vagy egy frusztralt incel velemenyere? Akkor mar miert nem ugy tetted fel a kerdes hogy: “Ferfiak, szerintetek is oke ha naponta 3-4x akarok szexelni?”
#46: Lehet en olvastam felre a kerdest,de mintha azt kerdezte volna, hogy a noknek (mint peldaul nekem) problema lenne e az, hogy egy nap sokszor akar szexelni. Szoval igenis egyeni velemenyekre volt kivancsi, es ebben a helyzetben valodi erv az, hogy ki mit szeretne. Nyilvan tudom ezek a kerdesek csak arra jok, hogy osszegyuljenek alattuk a frusztralt incelek, de akkor legalabb probalj meg rendesen ervelni, mert ez minden volt csak nem az.
en pont egy ilyen pasira vagyok, mert a ferjem nem.sexel csak havi 2-3x.
Nekem is ilyen igenyem van nõként..tehat csak azzal jossz ki jol aki hasonlo..
46os vagyok
"Szoval aki nem kivan napi 3-4 szexet az kieget?" Nem attól lesz valaki kiégett, hogy hányszor kívánja a szexet naponta, hanem attól, hogy a saját problémáit nem tudja kezelni, és másokon vezeti le a feszültségeit. Ebben nyilvánul meg az a viselkedés, amit most ti tanúsítotok.
"mintha azt kerdezte volna, hogy a noknek (mint peldaul nekem) problema lenne e az, hogy egy nap sokszor akar szexelni. Szoval igenis egyeni velemenyekre volt kivancsi" -> igen, egyéni véleményekre kíváncsi a kérdező. De ítélkezésekre nem. Ti mit csináltatok? Mutatom:
"...sanszos, hogy a szexben is a hatalomgyakorlás és kontrollszerzés eszközét látja."
"röhejesen rövid életűek voltak, meg is értem szegény exeidet, hogy nem bírták cérnával."
"#23 Amennyiben nő vagy, menj a kérdezővel állj össze, és csináljátok napi fél tucatszor vagy többször."
Ezek is mind a napi többszöri szexről alkotott véleményeiteket mutatják, vagy feszültséglevezető megnyilvánulások a kérdező fele? Egy normálist választ én valahogy így képzelek el:
"Kedves kérdező, nekem a napi 3-4 alkalom már sok lenne. Amikor a párommal egy kapcsolat elején voltunk, akkor még belefért, de mivel később ez a tűz alábbhagy, nem bírnám tartani a tempót. Arról nem is beszélve, hogy a szex előbb-utóbb így a többi elfoglaltságom rovására menne. Ettől függetlenül valószínűleg van olyan nő, akinek ilyen nagy a libidója, csak meg kell találni"
Kedves kérdező, pacsi, én is sokszor kívánom naponta, és semmi gond nincs ezzel. Ehhez az igényekhez kell igazítanod az életviteledet, ami egyáltalán nem lehetetlen.
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!