Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha bíróságra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha bíróságra megyek mire számítsak?

Figyelt kérdés
Van 4közös gyermekünk az exemmel de sajnos annyira elfajult a kapcsolatunk már,hogy nem tudjuk megmenteni.Elköltözni nem hajlandó a házból de nem bírom már idegekkel a sok veszekedést.Ha bemegyek a bíróságra és kérem,hogy a 3gyerkőc nálam maradhasson a legnagyobb pedig az apjával akkor engedélyezik?!Sajnos tényleg nem tudok más megoldást
2018. okt. 29. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Egy 9 éves még nem nagylány és nem kezelhetetlen! És főleg nem az apja mellett a helye. Azt hittem legalább 16 éves van, mert akkor még elhiszem, hogy kezelhetetlen a viselkedése, kamaszkor nyilván mindenhol okoz gondot. De egy 9 éves? Ne mond már nekem, hogy nem bírsz vele. Nem kötekedni akarok, kérdező, szó sincs ilyenről de a közvetlen családomban történt, hogy anyuka a két lánya közül a kisebbet vitte magával, aki anno 7 éves volt, a 10 éves "nagylányt" meg apukával hagyta válás után. Következmény: egy életre szóló gyűlölet anyuka iránt. Egy lány gyereknek anya kell, valahogy oldd meg, kedves kérdező, hogy veled maradjon a lány is. Ahol 3 elfér és tudod nevelbi, ott a 4. is elfér, nyilván több törődést, odafigyelést és nevelést igényel de hidd el nem az apja mellett a helye!

Nem ismerem az életed, ez így igaz. De magamból kiindulva, soha nem hagynám egyetlen gyerekemet sem az apjára, még ha a világ legjobb apukája lenne sem. Max látogatóba, vakácózni.

2018. okt. 31. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!