Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szolnal ehhez a kijelentes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnal ehhez a kijelenteshez?

Figyelt kérdés
Van egy 4 eves kisfiam akit 3 evig szoptattam.A mellem kisebb lett es egy picit megereszkedett de meg igy is nagynak szamit es nem log Tegnap azt mondja a parom:Nem csinaltatod meg a melled?Nagyon jol allna 300 cm3 eleg lenne ..neked anno 20 evesen is szep nagy melleid voltak.." mi a velemenyetek egy ilyen kijelentesrol?Meg eleve hogy gondolja honnan vegyek en 1.000.000 ftot?
2018. okt. 29. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem rúgod ki?
2018. okt. 29. 16:49
 12/20 A kérdező kommentje:
es ha meglatnatok mekkora mellem van:))mas orulne ha ekkora lenne szilikonban.arra hivatkozott hogy regen en beszeltem errol hogy jo lenne megcsinaltatni amiatt hogy szultem es nem feszes
2018. okt. 29. 17:09
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

nekem 85I volt (az azt jelenti h mellenként 3kg)

örültem h kisebb lett

de még így is tönkre ment bele a nyakam és a hátam a gerincem fáj és meszesedik a nagy tömeg miatt

kizárt dolog lenne h visszacsináljam mert az egészségem bánná...

amugy a farkára tett megjegyzés jó :D alkalmaznám !

2018. okt. 29. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Mindenki abba szólhat bele, amit kifizet. Ha úgy gondolja, hogy te csináltasd meg saját zsebre, akkor húzzon a ....

Lesz, akinek így is tetszeni fog a melled. Sokkal olcsóbb és fájdalom mentes ilyen pasit találni. 😉

2018. okt. 29. 18:35
 15/20 A kérdező kommentje:
na de azert ez egy fajdalmas es veszelyes beavatkozas ilyennek kitenni magamat azert hogy neki jobb legyen nezni?Meg egyebkent is mekkora paraszt aki ilyet mond?akkor ennyi erovel csak a szilikonmellu anyakat szeretik a ferfiak?
2018. okt. 29. 18:49
 16/20 A kérdező kommentje:
ha van itt esetleg olyan ferfi akinek szoptatott sokaig a felesege es kisebb lett a melle kerdem en..mondtatok ilyet a felesegeteknek?
2018. okt. 29. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:

na de azert ez egy fajdalmas es veszelyes beavatkozas ilyennek kitenni magamat azert hogy neki jobb legyen nezni?

Nem nagyon fogtad fel amiket válaszoltak neked, igaz?

2018. okt. 29. 18:52
 18/20 A kérdező kommentje:
utolso arrogans vagy es bunko.kerlek ne irj ide tobbet nagyon koszonom
2018. okt. 29. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem sosem mondana ilyet. Ő is azért teszi, mert nem tőle van a kisfiad és ez érzelmi analfabéta! Komolyan elgondolkoznék a helyedben, hogy vele tervezem-e a jövőmet.
2018. okt. 29. 19:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nagy ,es meg kisebb is lett.Es sose mondott olyat ,h csinaltassam meg,pedig aztan nekem abszolut nem tetszik. de o igy is imadja.A te parod egy idi@ta mar bocs.Ez legyen a legnagyobb gondja az eletben,h meg nagyobb mellek.
2018. okt. 30. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!