Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok előny ha egy srác focizik?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
18/F
Én 13 vagyok, de ritkábban focizok. Ígyis csak megyeit nyertünk eddig csak (I. hely), országost nem.
Krav maga-t (izraeli hadsereg által kifejlesztett utcai harcmodor) tanulok most.
Meg Jumpstyle "tánc"ot :)
inkább hátrány! A focisták általában beképzeltek, nagyszájúak és maximálisan egoisták.
Amúgy szerintem teljesen mindegy, hogy valaki sportol-e vagy sem. Úgysem az számít, ha valaki bejön akkor úgyis bejön ha nem csinál semmit, ha meg nem tetszik, akkor tőlem akár kötéltáncos is lehetne akkor se érdekelne.
amúgy személyes megjegyzésként, ha már valami számít az valami igazán férfias sport K1, ketrecharc ilyesmi :)
Amint olvashatod a 14-16 évesek közt arathatsz vele :))
De fölötte szerintem nem ez a lényeg. Tök mindegy mit csinálsz, vagy jó fej vagy vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!