Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nálatok az előny ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok az előny ha egy fiú tud zongorázni? Vagy hidegen hagy minden csajt? 15/F

Figyelt kérdés
csak mert 6 évig tanultam zongorázni, hátha tudnék belőle valami hasznot csinálni...
2011. aug. 24. 00:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lehet h jól ujjazol
2011. aug. 24. 00:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Max tudtok zongorán b@szni.
2011. aug. 24. 00:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Te: -....és zongoráztam 6 évig.

A lány: -Igen?Az jó!

Kb. ennyit ér a dolog :)

2011. aug. 24. 00:28
 4/15 anonim ***** válasza:

Nálam bejön. Főleg ha tud valami szépet játszani, amit én nem.

Plusz, ha sokáig zongorázott az illető, valóban nem szabad megfeledkezni, hogy milyen edzettek az ujjai;)

2011. aug. 24. 00:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg nem sokat. Ezeknek inkább az a menő, ha valaki cigizik, drogozok, iszik meg mindenkit jól megdug vagy bunkón viselkedik.

De örülök, hogy azért vannak még rendes srácok is a fiatalabb korosztályban.

2011. aug. 24. 00:30
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem előny. én örülnék ha a fiúm mondjuk eljátszaná zongorán a kedvenc számaimat :)
2011. aug. 24. 00:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát igen az igazi nőknél számít meg a művelt nőknél de sajnos el kell hogy keserítselek. Az nem a te korosztályod és ritka is sajnos. De még nem is az én korosztályom Elmesélem hogy én kb 5 és fél éve gitározok de lófaszt nem ér.... ennyit erről. Bocsi ha ledegradáltalak. 17/F
2011. aug. 24. 00:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek hasznosak voltak...ha nem is feldobóak, de hasznosak
2011. aug. 24. 00:41
 9/15 anonim ***** válasza:

CsilisSajt ez nem mindenkire igaz.. :D Én konkrétan imádom ha egy srác tud zenélni :)) Elsősorban pont gitármániás vagyok, de minden mást nagyra értékelek:P

8 éve zongorázok.. bár mostanában sajnos kicsit elhanyagoltam:\ De gitározni is meg szeretnék majd tanulni:P Tesóm úgyis itthon hagyta lehetne gyakorolni.. csak valami jó tanár kellene:D

Na igen szóval a mondandóm lényege, hogy azért elvétve akad pár olyan lány, aki értékeli az ilyet;)

17/l

2011. aug. 24. 01:02
 10/15 anonim ***** válasza:

én örülnék neki.:D

de van pasim,bocsi.:/

16L

2011. aug. 24. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!