Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok az előny ha egy fiú tud zongorázni? Vagy hidegen hagy minden csajt? 15/F
Te: -....és zongoráztam 6 évig.
A lány: -Igen?Az jó!
Kb. ennyit ér a dolog :)
Nálam bejön. Főleg ha tud valami szépet játszani, amit én nem.
Plusz, ha sokáig zongorázott az illető, valóban nem szabad megfeledkezni, hogy milyen edzettek az ujjai;)
Sajnos tényleg nem sokat. Ezeknek inkább az a menő, ha valaki cigizik, drogozok, iszik meg mindenkit jól megdug vagy bunkón viselkedik.
De örülök, hogy azért vannak még rendes srácok is a fiatalabb korosztályban.
CsilisSajt ez nem mindenkire igaz.. :D Én konkrétan imádom ha egy srác tud zenélni :)) Elsősorban pont gitármániás vagyok, de minden mást nagyra értékelek:P
8 éve zongorázok.. bár mostanában sajnos kicsit elhanyagoltam:\ De gitározni is meg szeretnék majd tanulni:P Tesóm úgyis itthon hagyta lehetne gyakorolni.. csak valami jó tanár kellene:D
Na igen szóval a mondandóm lényege, hogy azért elvétve akad pár olyan lány, aki értékeli az ilyet;)
17/l
én örülnék neki.:D
de van pasim,bocsi.:/
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!