Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nálatok az előny ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok az előny ha egy fiú tud zongorázni? Vagy hidegen hagy minden csajt? 15/F

Figyelt kérdés
csak mert 6 évig tanultam zongorázni, hátha tudnék belőle valami hasznot csinálni...
2011. aug. 24. 00:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a srác, akinek gitár van a kezében, az már szexy.:) Kis túlzással, persze... Szóval az a lényeg, hogy ha tudsz valamilyen hangszeren, az szerintem egy csomó lánynak bejön. Legalább is az én ismerőseim között. Persze még nem jelenti azt, hogy nyert ügyed van...:)

17/L

2011. aug. 24. 03:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Edzőtáborban volt egy német srác baromi jól nézett ki szőke haj, kék szem sportos külső, stílusos öltözködés, jól sportolt és zongorázott. Mikor játszott mindenki odagyűlt köré. Engem nagyon vonzana.
2011. aug. 24. 09:27
 13/15 DakotaDamon ***** válasza:
Nem mondanám, hogy mindenkit hidegen hagy. Mondjuk az én barátom dobol, és imádom. :) Mármint őt is, meg azt is, hogy szereti csinálni. Jó, ha van valami ilyen, amit csinál a fiú. És ő nagyon szereti. Ha éppen szabad a két keze, máris megy a ritmus. :)
2011. aug. 24. 10:36
 14/15 anonim ***** válasza:
se elöny se hátrány
2011. aug. 24. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
én orulnék neki,s nekem tetszene,ha tudna igy nekem zongorázni:) L/14
2011. aug. 24. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!