Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok az előny ha egy fiú tud zongorázni? Vagy hidegen hagy minden csajt? 15/F
Figyelt kérdés
csak mert 6 évig tanultam zongorázni, hátha tudnék belőle valami hasznot csinálni...2011. aug. 24. 00:24
11/15 anonim válasza:
Az a srác, akinek gitár van a kezében, az már szexy.:) Kis túlzással, persze... Szóval az a lényeg, hogy ha tudsz valamilyen hangszeren, az szerintem egy csomó lánynak bejön. Legalább is az én ismerőseim között. Persze még nem jelenti azt, hogy nyert ügyed van...:)
17/L
12/15 anonim válasza:
Edzőtáborban volt egy német srác baromi jól nézett ki szőke haj, kék szem sportos külső, stílusos öltözködés, jól sportolt és zongorázott. Mikor játszott mindenki odagyűlt köré. Engem nagyon vonzana.
13/15 DakotaDamon válasza:
Nem mondanám, hogy mindenkit hidegen hagy. Mondjuk az én barátom dobol, és imádom. :) Mármint őt is, meg azt is, hogy szereti csinálni. Jó, ha van valami ilyen, amit csinál a fiú. És ő nagyon szereti. Ha éppen szabad a két keze, máris megy a ritmus. :)
15/15 anonim válasza:
én orulnék neki,s nekem tetszene,ha tudna igy nekem zongorázni:) L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!