Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan sokat alszik a csajom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan sokat alszik a csajom?

Figyelt kérdés
Egész héten melózunk és mikor eljön a hétvége, hogy összbújhassunk vagy közös hétvégi programot csinàljunk ő végig alvàssal tőlti. Hétköznap se aktív munka után. Kérdeztem fàj e valamilye, vagy fàradékonysàgot érez, de ő azt felelte neki ez jól esik. Egyre unalmasabb ez a kapcsolat így. Nem jàrunk el sehova se mert nincs kedve, de én se mehetek egymagam sehova. Ha el is szabadulok pàr óràra annak nagyon nem örül. Egyre kevesebb a sex mert ő inkább alszik vagy tv-t néz vagy facebookozik. Depressziós lenne vagy szimplàn unalmasnak érzi magát mellettem. Nem mond semmi konkrétumot csak azt, hogy ő ilyen és pont.

2018. okt. 28. 08:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképpen beszéljetek, de ami ilyen egyszerűbb megoldás lehet az valami vitaminkomplexet szedni, Magnézium, Vas, B-vitamin komplex minimum.

Újabban én is nagyon aluszékony voltam és elkezdtem szedni, pár nap alatt helyrerakott.

De emellett fejben is van probléma.

2018. okt. 28. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen.

Durva, de egy sima tápanyaghiány okozhatja ezt.

Ráadásul én ebben el is híztam, 93 kilósra.

Borzasztó időszak volt.

Én öngyógyultam belőle véletlenül.

A munkahelyem részt vett egy kísérletben, amiben minden dolgozó napi két multivitamin pezsgőtablettát adott, mint védőital.

Az első héten észrevettem a változast: hatékonyabb lettem, kipihentebb, vidámabb.

2018. okt. 28. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:

@10: Leírtam, hogy depressziógyanús a helyzet, a kérdező is megerősít, erre lenullázzák a válaszom. Komolyan nem értem az embereket.

(6-os voltam)

2018. okt. 28. 15:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Elbeszélgettem vele és azt mondja hangulat ingadozást és àllandoan fàradtnak érzi magát minimális megterheléstől is. Nincs kedve semmihez csak a nyugodt pihenésre. Lelki problémàkra tiltakozik. Orvoshoz nem akar menni fogvàn az időjárásra.
2018. okt. 28. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt még meg lehetne nézetni, hogy nincs-e pajzsmirigy-alulműködése, mert az is ilyen tünetekkel jár. Ha nincs, és nem hajlandó mondjuk hétvégeken elmenni kirándulni veled, akkor végül szakítanotok kellene.A kirándulás nagyon jó lenne, előbb csak kisebb túrákra vidd, és hívd fel a figyelmét mindenre, a tájra, a madarakra, a friss levegőre stb. Lehet, azért ilyen, mert senki nem vitte még sehova sem.
2018. okt. 29. 08:45
 16/17 anonim ***** válasza:
folyt. gyerek korában.
2018. okt. 29. 08:46
 17/17 anonim ***** válasza:

És hogy vagyunk azzal, hogy azt sem nem akarja, hogy te egyénileg programot csinálj magadnak?

Ez nem fogható sem a pajzsmirigyre, sem a depresszióra!

2018. okt. 29. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!