Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok ha nem akarom hogy a párom folyton az exével dumálgasson?
Mikor össze jöttünk mondta hogy jóba van az exeivel, ami engem nem zavart mert néha én is dumálok exekkel, de arról nem volt szó hogy ő napi kapcsolatban áll az egyik csajjal facen. Még azt is tűrtem, mikor a csaj oda ment dolgozni ahol ő van, sőt még arra se szóltam semmit, mikor egyszer be mentem elé, és világossá vált számomra hogy az a nő egész nap szó szerint a nyakán lóg. Csak egy fél évet voltak együtt pár éve, gondoltam ez nem komoly dolog. amúgy is össze vissza csalta a nő, meg alázta, ki használta, de ő volt olyan jófej hogy meg bocsátott, és barátok maradtak, hát jó. Utána viszont azt is meg tudtam hogy össze jártak dugni a csajjal, és még előttem nem sokkal is át hívta, magyarul az is elő fordulhat hogy én abba az ágyneműbe feküdtem ahol más nővel szexelt. Na itt telt be a pohár és meg mondtam, hogy ha a múltját nem engedi el akkor én nem leszek a jövője. Le tiltotta facen, de a meló helyen ugyan úgy oda megy hozzá, ő meg nem küldi el a p*ba. És ez engem egyre jobban idegesít. Szerinte csak fölöslegesen hisztizek, és nem igaz hogy nem tudok bízni benne. Most komolyan én vagyok az önző??
24N
Nem vagy önző.
Más a véleményetek, és egyikőtök sem mutat hajlandóságot arra, hogy változtasson.
Ennek így nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!