Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a párom a semmiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párom a semmiért vitázik folyton?!

Figyelt kérdés
Dióhéjban...sok éve ismerem 1 éve van közöttünk kapcsolat volt egy kis megcsúszásom hazudtam de kegyes volt! Azóta én vagyok minden ami rossz ebben az életben...és ha véletlen beszélgetek valakivel egyből veszekszik...több hónapja csinálja...már nagyon ki vagyok! Segítsetek...
2018. szept. 9. 09:19
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Eljátszottad a bizalmát az illetőnek, és esélyes, hogy azóta sem tetted rendbe a renomédat. Ami "kissé" ciki. Mert egy év annyi sok idő, ami alatt bőven túl lettetek volna már ezen a témán.
2018. szept. 9. 09:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Már többször átbeszéltük és túl is voltunk rajta..csak valami kattan és megint előjön és nem volt olyan volumenű hogy ezen kelljen pörögni...egyszerűen csak direkt csinálja szerintem tesztel...másrészt úgy szerintem nem lehet megoldani a problémát ha nem adunk a másiknak lehetőséget...de a válaszod jogos csak a megoldást nem találom...
2018. szept. 9. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy mi volt az a bizonyos megcsúszás.
2018. szept. 9. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
voltam egy házi összeröffenésen és egy applikáció segítségével feladatokat kellett megoldani....én filccel kaptam egy feliratot a csípőmre...a feliratról szóltam a helyéről nem ez volt a nagy gond...
2018. szept. 9. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azon vesztetted el a bizalmàt hogy valaki ráirt valamit a csipödre?
2018. szept. 9. 12:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Pontosan...nevetséges az egész és már nem tudom mit kezdjek vele...
2018. szept. 9. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez az indok mondjuk tényleg nevetséges...

Ha ilyenen nyikorog, mert ő csak szóban bocsátott meg, igazából nem, akkor lehet neked kéne gondolkodnod azon, hogy ez kell-e neked. Valamiért nagyon nem bízhat saját magában a párod, ha már ilyen miatt bizalomvesztés történt...

29n

2018. szept. 9. 18:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Énis így érzem csak nagyon szeretem és hónapok óta tűröm de most feladtam nincs megoldás...csak a szakítás..bármit is tettem ezt nem érdemlem meg..
2018. szept. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!