Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom akivel már két éve együtt vagyunk, nem szedeti le a tetoválást amin az exe neve van, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Hiába győzködtem,egyszerűen egyik fülén be, a másikon ki.
Aztán felajànlottam hogy varrassuk magunkra a másik nevét.
Arra azt felelte, hogy ő abból már kinőtt.
Azóta nem nagyon beszélünk.Én se engedek, de ő sem.Lehet én bonyolítom túl?
2018. okt. 26. 02:04
11/16 anonim válasza:
De miért kellene leszedetni? Nme mindenki áll úgy az exéhez mint egy ősellenséghez, lehet hogy az exével töltött szép pillanatokra emlékezteti, és arra hogy mekkora ostobaság más nevét magadra tetováltatni. Ha neked ez akkora gondot jelent hogy nem beszélsz vele akkor inkább szakítsatok, ilyen kislányos pár mellett jobb is hogy nem varratja fel a neved, elég hamar úgy járna mint az exe nevével.
12/16 anonim válasza:
Szeintem semmi jelentosege. Az akkor volt de sajnos egy tetovalas nem olyan hogy le szedi es kesz. Sokba is kerul es irtora faj. Ha semmi mas nincs amihez az exnek van koze nincs ertelme ezen filozni. Hiszen az exe(!) . Mostmar veled van, sztem hidd el legszivesebben o is levakarna ha tudna. Ez olyan majdnem mint egy gyerek az hogy az extol van es van egy masik pasas meg nem mondunk le a gyerekrol erted...
13/16 anonim válasza:
Az az ő múltja, ne te akard eldönteni, hogy ő mit kezdjen a saját múltjával. Egyéb ( jelenbéli) dolgokban pedig próbáld meg meggyőzni, közös tetkó például, de ha nem megy, azt is tudomásul kell venni.
14/16 anonim válasza:
Tök egyszerű a képlet. A tetoválás és minden ekörüli gondokat félretéve boldogok vagytok? Szeretitek egymást? Ha igen, akkor engedjétek már el ezt a dolgot. Ez csak elvi kérdés nálad, tudod jól te is, hogy ha valamit jelentene neki még az exe, akkor tetoválás nélkül is jelentene neki.
15/16 peca1000 válasza:
Tetováltasson rá egy nagy X-et a névre, így olyan, mintha áthúzta volna.
Vagy ne nézegesd, vagy változtasd a te keresztnevedet az exére :D
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor azt hiszem inkább hagyom.Amúgy jól megvagyunk,megértő velem.
2018. okt. 26. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!