Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondoljak, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak, ha a párom elviszi kamionozni az egyik nő ismerősét?

Figyelt kérdés
1 napra és régen is tetszettek egymásnak. Most nekem ebből mire kellene gondolnom?
2018. okt. 25. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem fognak unatkozni.
2018. okt. 25. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Gondolj arra, hogy biztos gumit se használnak.
2018. okt. 25. 13:05
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

Beleegyeztél abba, hogy a csávód elmenjen egy csajjal kocsikázgatni, akivel régen majdnem MEG IS CSALT, azért, mert akkor a csávód megharagodott volna rád?

Te félsz tőle?

A te érzéseidet lejebb rangsorolod az övéihez képest de ennek nem szabadna így lennie. Érett, magabiztos nőként nem szabadna ilyet megenedni, mert táptalajt nyújtahtsz másnak is (pl. veszekedéseknek, megcsalásnak)

Mire kell gondolnod ebből, hogy elmentek együtt?

Mondjuk kérdezd meg mi történt és ha sejted, hogy bejön neki a csaj v fognak még találkozni, akkor kezdenék aggódni.

Meg kéne probálni őszintén elmondani neki, hogy aggodtál egész végig amíg elvolt. ŐSZINTESÉG!!!

2018. okt. 25. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
85%

Te társfüggő vagy? Szerintem igen.

Mire gondoljál? A lehető legrosszabbra: a párod meg fog csalni vele.

Viszont azt nem kérdezted, hogy most akkor mit tegyél. De én ezt is elmondom. Csomagold össze a pasid holmiját (ha a te lakásodban laktok) és mire hazaér, cseréld le a zárat is. Ha az övében laksz, akkor te csomagolj össze, és mire hazaér, csak egy üzenetet hagyj neki azzal, hogy reméled, jól sikerült a csajjal a du... (ezt áthúzod) ... a kamionozás.

2018. okt. 25. 14:07
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

"Engem is zavar, főleg, hogy régen is majdnem megcsalt vele, de inkább beleegyeztem mert akkor még ő haragudott volna meg rám."

Áruld már el kérlek, jó érzés lábtörlőnek lenni? Mit tud ez a fazon, hogy annak ellenére is tepersz utána, hogy úgy kezel téged, mint egy darab szart?

2018. okt. 25. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem el...komolyan. Ha azt mondod, hogy neked nem világos mi is fog történni én kimegyek az utcára és nekifutok a falnak.
2018. okt. 25. 14:42
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez nagyon komoly!!! Ahogy olvasgatom a nőktől ezeket a kérdéseket!! Most komolyan!! Semmi büszkeség a nőkben?? Mire gondoljak ha a pasim elvisz a kamionjába egy csajt meg k.rni?? Na ne!!! Soha senki nem tehette ezt meg velem... Én azonnal vágnám ki mint macskát sz.rni!!! Ébresztő lányok!! Nem egy pasi van a világon!!!! 36/nő
2018. okt. 25. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon hülye vagy kérdező!
2018. okt. 25. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csak arra tudnék gondolni, hogy hova bacccam ki a cuccait eközben....
2018. okt. 25. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!