Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
"Igen, azt is tudom, hogy hülye vagyok,mert még együtt vagyok egy ilyen emberrel, de nem kioktatásért jöttem ide"
most komolyan mit vársz?...
tini párkapcs.. nem rosszindulatból írtam hanem realitásból :D
Nem rosszindulatú válaszokat kaptál. Csak tudod érthetetlen, hogy felnőtt nő azon szenved, hogy jaj milyen indokkal szakitson, hogy a másik ne beszéljen bele mást... És akkor mártírkodva még vele vagy úgy, hogy undorodsz tőle.
Hiába írunk tippeket, ezzel az erővel bármiből kihozhatja azt, neked van más.
Értelmes felnőtt ember nem pörög ezen, kidobja a szemétládát, aztán kész. Az meg beszéljen amit akar,ki a búbánatot érdekel?
Viber van?
Másold be neki a lenti szöveget és nyomj a küldésre.
"Nem akarok veled többet találkozni, részemről itt befejeztem. Kérlek, többet ne is keress, látni se bírlak. "
Utána letiltod, és törlöd a számát a mobilodból.
Tádámm!
Mitől volt rosszindulatú a válaszom? És miért nem volt segítség? Egyértelmű, hogy mit kell tenned.
De figyu, nebáncsvirág, nekem édes mindegy akkor mit teszel. Nem engem csal meg a pasid.
Őszinte legyél és hagyjad a félrebeszélést.
Már nem érzel úgy iránta mint a kapcsolatotok elején és részedről úgy érzed nincs értelme tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Ennyi. Nem kell ódákat zengeni és hosszasan érvelni,főleg nem egy ilyen rövid kapcsolat után.
HA évek óta együtt lennétek az egy egészen más helyzet, ott jogosan érezhetné az elhagyott fél, hogy becsapták, kihasználták, de esetedben ez fel sem merülhet.
Végezetül a megcsalás ténye alapból ok arra, hogy azonnal megszüntessél mindenfajta kommunikációt a partnereddel ha az egyértelműen bebizonyosodott.
Sajnos fiatal koromban nekem is át kellett élnem ilyet helyzetet, egy "jóakaromtól" kaptam egy emailt egy fénykép kíséretében amin a párom éppen smárolt egy férfival. Azóta sem beszéltünk egymással, a nálam maradt cuccait visszavittem a szüleihez és elköszöntem tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!