Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van itt az ideje, hogy egy nő és egy férfi összejöjjenek?
Nem eggyes basszod házasok 😂
Ennél azért lehetne részletesebb arról a blokkról.
igen szinglik vagyunk.
lelki sérulés áll a háttérben, alacsony érzelmiszintű szülők. Aztán férfiak érzelmi bántásai, alárendelt szerepben kiszolgáltatva, érzelmi zsarolásban. volt egyébként egy megtámadás is még 18 évesen. de ezt már elfelejtettem, meg megmenekultem, nem eroszakoltak meg, csak akkor lepergett magam elott az egész életem..
szoval én vagyok a nő a kapcsolódásban. a 2es szerint esélytelen.. lehet.akkor ne legyen senkim soha?lehet az lesz..mert egyelore menekulok érzéseimtol, nem akarok már sérulni. akkor inkább a csigaházamba zárkozom. a srác láthatolag akarná a dolgot, de o is zárkozott amugy..és nem meséltem ezeket neki részletesen, nem akartam ezzel terhelni..ez talán nem is a férfi feladata feloldani bennem..de a bizalom azért segíteni tud..
9 Nálad bekattant valami? Ezek szerint, Mert hogy nő vagyok, te lökött:)
aztán, hogy mit hiszel, mit nem az számomra lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!