Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azt hinni a pasim meleg. Szerintetek?
Akármilyen vicces a kérdés, komolyan gondolom, és kétségbe vagyok esve.
23 évesek vagyunk, 3 éve együtt. A pasim kb. úgy néz ki, mint Ragnar Lothbrok a vikingekből(tehát nem, külsőre nem meleges). Rengetegszer hangoztatja, hogy ő mennyire utálja a melegeket, stb. nem vesz fel rózsaszín pólót, feszülős gatyát, a haja sem hosszú, nem hord szaggatott farmert, stb.
Na most a következő fura dolgok történtek: a pasim koleszos lett, aholis többször mondta, hogy simán mászkálnak pucéran egymás előtt(csak fiúk vannak). Gondoltam fiúk között ez normális. Rá fél évre történt, hogy úszni mentek, és az egyik srác a víz alatt oda úszott mindegyik fiúhoz, köztük a páromhoz is, és ADOTT NEKI SZÁJRAPUSZIT. Amikor a párom ezt nevetve mesélte, már kezdtem furcsállani a történteket.
Utána történt, hogy elment a legjobb fiúhaverjával egy hétre kettesben nyaralni valami félreeső kis vidéki tanyaszerű helyre, és egész nap a földt művelték(a srácék földje az egész). VELEM NEM MENT EL KETTESBEN NYARALNI. (nem, nem csajjal ment el, biztos a sráccal, ugyanis még képeket is láttam).
Utána történt, hogy a héten megint találkozott a haverjával, és jobban bezsongott, mintha velem lenne, sőt, engem le is mondott a srác miatt. :D
Múltkor pedig mentem be a szobába, és a sráccal telefonált és gyorsan lecsapta a telefont. Én elröhögtem magamat, és mondtam neki, hogy most az a baj, hogy bejöttem? Erre közölte, hogy igen, majd visszahívja a haverját. :D
Biztos, hogy a sráccal van, mert már többször láttam, hogy a srác keresi, míg velem van.
Szoktam beszólogatni a pasimnak, hogy mi van meleg lettél? De semmi reakció, sőt, nekem már csókot sem ad.:D
Ez az egész szánalmas. Szerintetek van okom fiúra féltékenykedni? :D
Amúgy meg ezekig a pontokig nagyon jól megvoltunk, iszonyatos összhang volt közöttünk, minden héten program, beszélgettünk, viccelődtünk, egymást műveltük(tök jókat tudtunk beszélgetni minden témáról, korlátlanul). Volt romantika, meglepetések...most meg ez.
Őszintén, férfiak, mi a véleményetek?
"Rengetegszer hangoztatja, hogy ő mennyire utálja a melegeket" - nálam már ez elgondolkodtató. és nem azért, mert vaj lehet a füle mögött, és ezért gyűlölködik ennyire, hanem mert a pasim egy kirekesztő bunkó, így nem illik hozzám.
amúgy valószínűleg nem meleg a pasid, hanem bi, és ez most jött elő.
Ha ennyire látszik, hogy pasival lóg, akkor nem hiszem, hogy nőt álcáz. Végül is megesik az ilyen. Ritkán, de megesik.
Volt itt már kérdés régebben olyanról, hogy a nő azt sejtette, hogy a férje férfivel csalja. És be is igazolódott, a férje maga vallotta be, és el is hagyta a pasi miatt.
Mondjuk azt sem értem, ha mar csókot sem ad, akkor minek vagytok együtt?
Közeli ismerősöknél 7 év után derült ki, hogy meleg a pasi.
Ott hagytam volna az egészet amikor szájrapusziról beszél. Egy világ omlana össze bennem, ha a férfi akit szeretek ezt mondaná.
Én is már ott kiakadtam volna, hogy utálja a melegeket. Ostoba kirekesztő.
De amúgy igen, simán lehet meleg. Talán pont ezért is mondta, hogy utálja őket. A látens homoszexuálisok is mind ezt mondják.
én is emlékszem a kérdésre, amit az egyik válaszoló említett.
pár gyanús jelből indult a dolog, és addig fokozódott, hogy a férj a pasijához költözött. ha jól emlékszem, viszonylag gyorsan lezajlott, és a csaj is könnyen megemésztette a kezdeti hitetlenkedés után - végülis kénytelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!