Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hinni a teszt hitelességében? (Kinsley-skála)
Én 3 félekeppen töltöttem ki.
Az első szerint középúton vagyok a hetero es a leszbi között, a másik teszt alapján leszbikus vagyok, hetero vonásokkal, harmadjára pedig hetero, eros homo beütéssel.
Csak a teszttel nem tudom megállapítani, hogy milyen vagyok.:)) Többféleképpen is ertelmezhettem a valaszaimat, kérdéseimet. Azt meg főleg csak én tudom, hogy most kíváncsiság hajt vagy érzelmeket is érzek nők iránt. Szerintem egyébként csak szexuális kíváncsiságból szexelnék velük. Ettől fuggetlenul Sosem tennék ilyet,mert nem vagyok egyéjszakás tipus...:D Na most ezt elemezze a teszt.:)
Tudom magamról, hogy heteroromantikus biszexuális vagyok, azaz csak férfiak oldalán tudom elképzelni magam, viszont vonzódom a nőkhöz is (szexuálisan).
Nekem a teszt azt írta ki, hogy alapvetően homo vagyok hetero beütéssel.
Egyáltalán nem megbízható számomra. Túl keveset kérdez, amiből még lehetne állapítani normálisan.
(Egyébként kipróbáltam egy másik tesztet is az oldalon, aminek szintén tudtam az eredményt előre és az a teszt is hasonlóan rossz eredményt mutatott.)
21/N
A skála maga jó ötlet, de a kalkulátor fa...ság.
1000%-ig biztos vagyok benne, hogy leszbikus vagyok, mindig is az voltam, erre kiadja, hogy félúton vagyok homo és hetero közt. Hát, kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!