Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell kezelni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kezelni egy olyan "kiscsajt" aki azon pattog, hogy 27 éves koromig "nem kellett dolgoznom", mert a szüleim pénzeltek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy valóban 27 éves vagyok, és még csak most kezdtem el dolgozni, eddig mérnök infós diplomát szereztem, meg régebben volt egy kis kicsúszás is az életemben. De még mérnök infó mellett is rengeteg online kurzust elvégeztem programozás technológiákkal kapcsolatban, és most nettó 700 ezer forint fizetéssel vettek fel, úgy hogy sosem voltam "junior" fejlesztő, már egyből rendes developer pozícióba is felvettek, olyan tudásom van.

Erre meg egy 21 éves kiscsaj aki már félig meddig a barátnőm, - egy ilyen 180 centis modell csaj, megvolt már párszor de mivel szép ezért hosszú távra is kéne, - pattog nekem, hogy nekem milyen könnyű volt, hogy a szüleim pénzeltek és tanulhattam, meg hogy én nem dolgoztam soha, én nem tudom milyen az hogy napi 12 órát dolgozni, neki most is mennie kell 4 hónapra Ausztriába idénymunkára szobalánynak valami hotelbe és blablala, igazából hiszti.

Hogyan kezeljek egy ilyen hisztit, egy ilyen beszólást, úgymond alfa férfi módjára?

2018. okt. 19. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Na te apukam minden lehetsz csak nem alfa. Jezusom egy normalis ferfi soha nem hasznalna ilyen jelzoket😂😂😂
2018. okt. 19. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas...
2018. okt. 19. 15:10
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Szép álom kérdező.
2018. okt. 19. 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
K_A_M_U. :) Te valójában a kutyának sem kellesz. :)
2018. okt. 19. 15:13
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
az a baj, hogy igaza van.
2018. okt. 19. 15:33
 16/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%

"... neki most is mennie kell 4 hónapra Ausztriába idénymunkára szobalánynak..."

Szobalánynak, mi? 4 hónapra? Hahahaha! Itt senki nem olvas? A csaj prostituált. :DDD

2018. okt. 19. 15:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Végül is igaza van.

Könnyű az olyan embereknek, akiknek semmiért nem kell megküzdeniük az életben, és mindent készen kapnak.

Engem már 18 éves koromban el akartak paterolni otthonról, nem még az egyetemet fizették volna. Na persze...

Szóval becsüld meg, hogy aranyéleted van.

Lehet túl magasan hordtad emiatt az orrod, és ez nem tetszett neki, ezért tette szóvá.

Az undorító, lekezelő stílusod alapján én egyből erre gondoltam.

"egy ilyen 180 centis modell csaj, megvolt már párszor de mivel szép ezért hosszú távra is kéne,"

Látszik, hogy valami nagymenő kiskirálynak gondolod magad, aki számára a többi ember nem több, mint eszköz. Elviselhetetlen lehetsz.

2018. okt. 19. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolso: Hidd el, az aki ezt a kerdest ide ki irta minden csak nem nagymeno kiskiraly esetleg almodozik rola, mert ha valaki az nem idegen emberek velemenyet fogja kikerni a gyk-n. De ha neadjisten megis a szoveg nagy resze igaz lenne akkor tenyleg igazsagtalan az elet, hogyha valaki mar szuletestol jobb helyrol indul es ilyen ember lesz belole hogy ide irkalja ki a nyomorult kerdeseit. De szinte biztos vagyok benne hogy ez egy hatalmas kamu kerdes.
2018. okt. 19. 16:09
 19/19 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szerintem teljesen igaza van a lánynak függetlenítve attól, hogy mi a foglalkozása valójában. Én is úgy gondolom, hogy ha valakinek mindent a feneke alá raknak amikor már dolgozhatna, sosem fogja tudni megbecsülni amit kap, és azt sem fogja megtanulni, hogyan kell megküzdeni dolgokért. És igen az ilyenekből lesznek a sznobok, akik minden ok nélkül lenéznek másokat. Ha nem tetszik a leendő párod véleménye keress olyat, aki hasonló családi háttérrel rendelkezik, és akkor nem lesznek elvi problémák.

24/N

2018. okt. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!