Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál, ha egy srác elmondaná nektek, hogy csak azért kezdeményezett ér randizott veled, mert fogadott a haverjával, hogy le tud-e fektetni?
A lónak is 4 lába van, mégis megbotlik.
Biztosan nem lennék boldog, és nem dicsérném meg a srácot azért, amit csinált, de én mérlegre tenném a mostani kapcsolatunkat is, meg a megismerkedés óta eltelt időt. Értékelném az őszinteséget, meg azt is, hogy bár a lefektetés lett volna az eredeti cél, mégsem az lett a lényeg a végére.
Ha összeillünk, és szeretjük egymást, én túl tudnék lépni ezen.
Időt kérnék tőle és átgondolnám a dolgainkat.
Mennyire szeretem?
Hogy bánt velem?
Meg tudnék-e bízni benne?
Mennyire csalódtam benne?
Aztán ha átrágtam magam a kérdéseken megbeszélném vele a dolgot. Nem zárnám ki, előröl kezdjük a dolgot új esélyt adva. De azt sem hogy itt lezárom.
A körülményektől függ. Mert végülis ha nagyon szeretjük egymást akkor a fogadásnak köszönhetjük, hogy kapcsolatba kerültünk. Nem szép dolog mások érzéseivel játszani... de amikor részéről is komoly lett a dolog, akkor inkább az őszinteséget választotta. És nekem ez azért sokat jelent.
Feladnék egy hirdetést meleg társkeresőn a nevével meg a telefonszámával (képet azért ne tegyél ki róla )
A poénkodásból én sem szeretnék kimaradni :)
És természetesen elküldeném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!