Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek ma este micsoda drámák zajlanak itt a Gyakorin?
Figyelt kérdés
Jelenlegi, Ex, Új:)
A jelenlegi próbálja az ex-t gyötörni, az Új próbálja a jelenlegit, az Ex meg az ex-t:D
Ma valami front van itt?:D
2018. okt. 16. 20:57
1/9 anonim válasza:
1448-ban Hunyadi János ezen a napon szenvedett vereséget Rigómezőnél. Nyilvánvaló, hogy ezt mindenki megérzi.
2/9 anonim válasza:
Nem, nekem van saját életem, bocsi...
4/9 A kérdező kommentje:
1 Ment a zöld neked:DD
2018. okt. 16. 21:34
5/9 anonim válasza:
A fejedben Kérdező...
Nem írom ki, de szinte 100%, h tudom ki vagy, anélkül is, h rád írnék... szomorú ez. :(
6/9 A kérdező kommentje:
Jósnak ne menj:D
2018. okt. 16. 22:16
7/9 anonim válasza:
Nem megyek. :)
Bocsi, nem akartalak bántani, de vhogy mindig sikerül... ne haragudj, ma szar napom van. :(
8/9 A kérdező kommentje:
*ne haragudj, ma szar napom van. :(
Semmi gond, mindenkivel előfordul.
2018. okt. 16. 22:30
9/9 anonim válasza:
A híreket nem olvastad, más téren is drámák vannak ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!