Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ennek így értelme folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek így értelme folytatni?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt. Elején nagyon szerettem, azt hittem ő is. Aztán a kapcsolatunk felénél kiderült, hogy ő nem szeretett, de most már szeret és ezt tényleg érzem is rajta. Azonban annyira furcsán viselkedik, apró dolgokat nem mond el, titkolózik. Amikor finoman rákérdezek mindig rám förmed, hogy semmi közöm hozzá, vagy a még jobb, hogy a szemembe hazudik és csak utána másnap vagy napokkal később derül ki, hogy hol volt, kivel volt. Szerintetek van okom aggodalomra? Mehcsal? Vagy csak simán semmibe vesz és átvág? Tudom, hogy ezt nem kéne továbbfolytatni, de nem tudom olyan könnyen elengedni. Vagy csak én vagyok túl sok mindenre kíváncsi vele kapcsolatban és tényleg semmi közöm hozzá mit csinál( itt arra gondolok, hogy elmegy bulizni, és nem szól róla, vagy nem megy be dolgozni és erről sem)? Nem számon akarom kérni, csak szimplán érdekel, hogy a párommal mo történik. Kérlek adjatok tanácsot, hogy mit csinálok rosszul és min változtassak.
2018. okt. 15. 14:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon alaposan gondold végig, mit szeretsz ezen a pasin. Tiszteletlen veled, hazudik neked, durván beszél veled. Szedj össze legalább 1 jó tulajdonságot, ami MOST jellemző rá. Ezen kívül nézz utána a bántalmazó kapcsolatok jellemzőinek. Döntsd el Te magad, mennyire igazak a Ti kapcsolatotokra.
2018. okt. 15. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Legkozelebb, mikor ugy valasxol, hogy semmi kozod hozza, akkor mondd azt, hogy oke, ezentul semmi kozunk egymasoz, oszt csa.
2018. okt. 18. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem sem illetek össze. neki több privát térre van szüksége, mint amit te meg tudsz neki engedni.

mindkét részről érthető. Viszont nem fog így működni a dolog, mert egyrészt nem tudjátok megbeszélni, másrészt egyikőtök sem akar/tud kompromisszumot kötni.

2018. nov. 3. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen "kapcsolatban"vagyok,2 hetente gyözködöm magam,hogy tudjak szakitani,mert nem változik semmi.

Pontott kell tenni és kitartani az álláspont mellett.

Nekem a második a nehezebb.

2018. nov. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!