Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogy nem írtam neki vissza egyből?

Figyelt kérdés
A barátom írt nekem, hogy látta 4 órával ezelőtt elérhető voltam Facebookon, és nem írtam neki vissza. Erre megkérdezte hogy mit csináltam, és azt is írta hogy azt hitte kapcsolatban vagyunk, bezzeg ő mindig ír.
2018. okt. 15. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Ez eléggé úgy hangzik, mintha minden lépésedről tudni akarna és idővel valószínűleg így is lesz. Időben beszélj vele erről.
2018. okt. 15. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:

OMG!!! :O A tinikategória lejjebb található!

És te ilyennel vagy együtt? Ilyen éretlen gyerekkel?

Akkor megérdemlitek egymást.

2018. okt. 15. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, és alighanem évtizedekkel idősebb nálad, kérdező, még a Facebook előtti korból, de én elküldeném a pokolba az ilyen embert.

Egyáltalán mit írt? Ha valamire SOS választ várt, akkor hívott volna föl az okostelefonján (ha már ő nem az). Ha meg valami "Szia! Megvakartam a fülem tövét, ugye milyen érdekes? Mi a véleményed róla?" jellegű, akkor meg egyáltalán ne is várjon választ.

Totál kontrolláló alak, szerintem dobd ki.

2018. okt. 15. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!