Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek már távkapcsolatban? Szerintetek működőképesek?
Igen, most is távkapcsolatban vagyok. Működik, hiszen közel két éve vagyunk együtt :) Vannak nagyon nehéz időszakok, amikor rossz hogy nem vagyunk együtt...
De ha lehet ilyet mondani, akkor már hozzászoktam a távolsághoz. A bizalom nagyon nagyon fontos
Én 12.000 km-re lakom -sajnos- a barátnőmtől, 1 éves kiküldetésem felénél járok.
Előtte 14 hónapja voltunk már együtt, mikor eljöttem, ennek fél éve, szóval 20 hónaposak vagyunk és borzasztóan szerelmesek.. :) Már csak 6 hónap és végre újra együtt lehetünk. Egészen biztosan kivárjuk, nagyon jól megvagyunk, közelebb is hozott, hogy igy többet beszélgetünk (mivel szexelni most nem tudunk:D).. :)
Hajrá, vágj bele.
24F
Most is távkapcsolatban élek. Eleinte nagyon nehéz volt,de mostmár ahogy telik az idő,könnyebb egy kicsivel. Mostmár látni a fényt az alagút végén. :) Persze vannak rosszabb,nehezebb napok is,de kitartónak kell lenni. Nemsokára vége lesz a rémálomnak és jön haza a párom. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!