Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítseg! Hol rontottam el? Randiztam 1 eve egy ferfival aki hazas de mar tizen eve romlott volt a parkapcsolatuk szinte testverkent eltek. A ferfi par honap utan otthagyta a feleseget (nincs gyerek nem is akart) Osszekoltoztunk
"a látatlan nagy arcommal" úgy látjuk,
XD XD XD
khm... hogy cumi van. A "férjnek" van egy jelleme, egy életkezelési stílusa, ami 10 év legelésre vezetett.
Neki ez jó, ez kényelmes. Most 2 lehetőséged van:
1. Idomulsz és 10 évig húzod amíg el nem hagy.
2. Vagy piszkálod tovább amíg el nem hagy.
Bármennyire is profánul fejeztem ki magam, de igaz: ha jól csavarod a csípőd, a szűk punciddal, akkor lehozza neked a csilagokat...
Ha szerelmes is beléd tied az egész tejútrendszer!
Láthatólag ő a kényelmet választotta, az igényeid helyett. Ezt azért mondom, mert mi a "láthatatlan nagy arcommal" már voltunk olyan helyzetbe, mint te. Nem voltunk elég jók a szexben, így a végén le lettünk cserélve egy másik cunira.
Ha nem tudod motíválni, magadhoz kötni akkor fenti kettő opció!
Jó szenvedést! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!