Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mindig játszik, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig játszik, mit tegyek? A többi lent.

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, az elején minden szép és jó volt, éreztem, hogy szeret és törödött velem. Kb fél éve vett egy játékot, és minden szabad percében ezzel jàtszik. Együtt élünk, ő dolgozik egy héten 3-4 napot reggeltől estig, a többi nap meg leül felveszi a fülest játszik és beszélget, őt ez teszi boldoggá, én meg csak ülök, megszolalnom ugye nem szabad, mert ő beszél a barátaival, telefonozok általában. De van mikor már több mint 4 órán keresztül csinálja egy nap,és elég unalmas. Én nagyon szeretem őt, mindent megteszek neki/érte. Bármit kér,megcsinálom... mondtam már neki párszor, hogy zavar de nem igazán érdekli, vagy csak még ő sértődik meg...nem akarom olyan sokszor felhozni, mert bármennyire fáj nem akarom megmondani neki, hogy mit csináljon. Mit csinálnátok a helyemben? Nem szeretném elhagyni, meg ez nem is olyan egyszerű, mert szeretem. Valakivel volt már hasonló?
2018. okt. 11. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bejentés nélkül menj el a szüleidhez, barátnőhöz vagy ismerőshöz 2-3 napra. A telefont ne vedd fel. Ha hazamégy akkor mondd neki azt hogy úgy láttad hogy nincs rád szüksége azért léptél le.

Majd elgondolkodik hogy mi neki a fontos.

2018. okt. 11. 14:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Mikor nem játszik, nagyon rendes tud lenni. Ölelget, simogat, puszilgat, érdeklődik. De valamiért úgy érzem, csak azért csinálja, hogy ne haragudjak rá. Néha letölt egy filmet, azt megnézzük és utána csak játszik. Mintha szivességet tenne, hogy nekem is jó legyen és neki is(ugye ha játszhat utána, úgy hogy én nem nézek rá csunyán közben), és ez így nem jó, én azt szeretném látni rajta, hogy ugyan annyira élvezi a velem töltött perceket mint én, és nem csak a játékban leli a boldogságát.
2018. okt. 11. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Játékfüggő. Olyan mint a fiam. Ugyanolyan függőség mint a kábítószer vagy pia csak kevésbé káros az egészségre és a pénztálcára.

Ha kikapcsolnád a netet vagy más módon korlátoznád akkor törne-zúzna.

2018. okt. 11. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
15%

Hagyd el, hogy szegénynek lehessen egy normális barátnője. Amint írod egész nap dolgozik, vagyis nem csak 8 órát és utána másik 8at játszik. 2-3 óra egy játék előtt egyáltalán nem sok. Leszokni erről nem fog, turkálj más hobbijában. Neki van hobbija, neked nincs, de erről nem ő tehet.

És ez még nem függőség kedves utolsó. Akkor te is ugyanolyan függő vagy, mert munka után órákon át a tévét bámulod. Le kellene már erről a játék kritizálásról kattanni.

2018. okt. 11. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed, hogy nem köt le, de szerintem adj neki egy esélyt. Én mindig tiszteletben tartottam a barátnőm igényeit, nem játszottam soha az együttlétkor, de sokszor meséltem neki. Aztán egyszer játék közben pont átjött és kipróbáltattam vele. Azóta imádja őket. :D Szerintem 4 óra amúgy nem sok naponta, bőven beleférne, ha rávenné magát egy kis kimozdulásra.
2018. okt. 11. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nő kéne mellém is, hogy mindent megtehessek mindenféle nézeteltérés nélkül.

Egy 5-6 órás PUBG szett közben időd lenne megfőzni is hétvégére.

Őszintén, nem vagy normális... Miért nem beszéltek meg valamit ezzel kapcsolatban? Legalább a játszós napjai közt legyen 1-2 nap kihagyás.

Én is szeretek játszani, de azért lehet már valami kompromisszumkészség is ezzel kapcsolatban.

Te együtt szeretnél lenni vele, közös programot csinálni, ő meg játszani. Kompromisszum.

Amíg játszós napot tart, addig menj el a barátnőiddel valamerre (bár kétlem, hogy lennének - és ezt nem rosszból mondom - de ha még a meccsét is megnézed állandóan, ebből arra következtetek, hogy túl sok barátnőd nincs akihez, vagy akikkel eljárnál. Igazam van?)

2018. okt. 11. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Aki a barátnője melett folyton játszik annak nem kell barátnő..
2018. okt. 11. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!