Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ezek után sem vagyok képes szakítani vele? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mindig azt éreztem, hogy a barátom és közülem én teszek többet a kapcsolatunkért. Mindig az van, amit ő akar, azt nézünk és csinálunk, amit ő mond. Hétköznap elvárja, hogy én menjek hozzá, de semmi közös programot nem szervezünk, vagy ha szervezünk, mindig visszamondja. Hétvégente pedig, mikor tényleg lenne időnk ide-oda elmenni, azt mondja inkább a szüleivel és a barátaival lenne, akiknek messengeren írt már olyat (a közelmúltban is), hogy xy csajra ráhajt egy adott buliban. Vagy ez csak nagyotmondás? Én vagyok túl érzékeny, és ez manapság normálisnak számít? Ha nem, akkor miért félek vele szakítani? Ennyit jelent a "biztonságérzet" és a megszokás?2018. okt. 7. 05:31
1/10 anonim válasza:
Mert még nem tudtál meg mindent, nem csináltatok meg mindent, amit ebből a kapcsolatból ki lehet hozni. Pl. rá kell jönni valamire, meg kell tanulni vagy tapasztalni vele valamit, meg kell tudni tőle valamit, stb.
Valami dolgotok van.
3/10 anonim válasza:
Mert gyenge jellem vagy.Egyébként a kapcsolatodban semmi kényelmes és semmi biztonságérzet nincs, még halványan sem.
4/10 anonim válasza:
Nem jelentesz neki semmit, csak egy luk vagy, aki házhoz megy és nem kell erőlködnie egy numberáért.
6/10 anonim válasza:
Mert lusta vagy es altatod magad (hogy ez normalis).
7/10 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia kell ahhoz, hogy felmérd, jó-e neked ez. No most neked ebből hiányod van. Akárcsak a barátodnak.
9/10 anonim válasza:
félsz egyedül maradni...illetve noss igen...lusta is.
10/10 anonim válasza:
Félsz a váltotástól, nagyon sokan így vannak ezzel. De ha jobban belegondolsz akkor a változások azok amik előre visznek minket! Nem kell agyalni, gondolkozni, csak meglépni és kész. Aztán pedig majd kialakul minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!