Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelenthet hogy a páromnak ingerekre van szüksége mellettem?

Figyelt kérdés

Távkapcsolat, jönne pár napra és azon görcsöl, hogy csak filmezni fogunk es max egy nap, ha megyünk valahova, abbol indulva ki, hogy mert én nem járok kirándulni stb

Ja mert 7 napbol 7-et dolgozom, amit mintha elfelejtett volna.

Én ugy érzem nekem az is rengeteget jelentene ha csak filmezunk, hiszen itt van velem, 3 havonta, ha látom, de neki meg ez egy kin lenne

Miért?

2018. okt. 6. 20:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem mozdulnék ki

Hanem hogy görcsölést csinál abból hogy itt lesz

Amiért már én is elkezdtem görcsölni

Nekem ez normális egy kapcsolatban

Amikor én voltam nála(kint éltem), nekem ilyen meg nem fordult a fejemben, hogy azon görcsöljek hogy filmezünk

2018. okt. 7. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:

most egy nap nem kibirod????

amugy meg tuti felrekurogat ott ahol van ..

ezek a tavkapcsolatok nem mukodnek... en mikor eljottem mondtam a paromnak, rendben szunetre megyunk, nem szakitunk, mert nem volt semmi nem veszekedtunk...

es mindenki valtozik... o is biztos valtozik es a vegen azt veszed eszre, h egy vadidegen emberrel vagy, akit nem is ismersz...

2018. okt. 7. 12:28
 13/13 A kérdező kommentje:

De kibirom.

De görcsölni fogok ez miatt ha itt van. Tetszik e neki a program, nem e szánalom, stb.

És én pont nem ezt várnám attol a naptol amikor végre látom.

2018. okt. 7. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!