Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha a barátnőm elmegy délben osztálytalálkozóra és másik nap reggelig nem is ír, nem is hív míg fel nem ébred?

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 15:31
1 2
 11/15 peca1000 ***** válasza:
52%

Igen.

Mit irogasson neked, tudod hol van, kész.

Bulizik, beszélget stb.

2018. okt. 6. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

"Mi akar hová megyünk, azért egy Viber üzit szoktunk dobni a másiknak."

Minek? Őszintén érdekel.

Tudod, hogy hová megy és kikkel van, mi új információt adhat még, vagy miért írjon?

Ilyeneket tudok elképzelni, hogy

"Szia, képzeld szorít a cipőm."

"Szia, finom a sör."

Ezek közül az információk közül melyik annyira sürgős, hogy nem ér rá másnap reggelig?

2018. okt. 6. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, azt azért illik közölni hogy bocs elhúzódik a buli holnapig.
2018. okt. 6. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Engem hívott többször, mondjuk az azért volt,mert előző nap nyaltam be egy ronda napszúrást és aggódott én meg világomról nem tudtam. 24/L
2018. okt. 7. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szoktam a párom keresni,ha elmegy de ha otthon van akkor annyit szoktam kérni ,hogy írjon megérkezett minden rendben

Pusztán azért,mert aggódom

Nem érdekel hol és meddig volt csak tudjam otthon van egyben

2018. okt. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!